Underskriftindsamling, borgermøde og demonstration – for Mødestedet – aktionsudvalg er trukket i arbejdstøjet

MødestedetArkivfoto: René Lind Gammelmark

I forbindelse med udmeldingen om at Mødestedet i Grindsted skal lukke, holdt  de indvolverede foreninger og brugere af Mødestedet et møde i lørdags.

26 personer deltog i mødet hvor der blev nedsat et udvalg.

 

Udvalget består af:

Karen Ostersen -Røde Kors
Jens Peter Nielsen – Grindsted Frimærkeklub
Kjeld Knudsen og Vagn Sørensen – Ældre Sagen Grindsted

Udvalget skal fremadrettet agere på brugernes vegne.

På mødet blev der vedtaget en aktionsplan.

 

Underskriftindsamling

Første punkt er at man vil samle underskrifter ind fra borgerne i Grindsted. Det sker ved at der bliver husstandsomdelt et brev som man kan underskrive.  Brevet kan man enten aflevere i en postkasse på Mødestedet, MAGION Biblioteket, eller på Brinken 13, Tranebærvej 14, Nollundvej 168 eller Åglimt 11.

Der vil desuden være mulighed for at aflevere underskrifterne lørdag den 30. september 2023 mellem kl. 10 og 14 hvor udvalget vil være til stede på Trehøjevej, Kvickly, Rema 1000 og Lidl i Grindsted.

Husk: Man må kun indlevere en underskrift pr. person.

Du kan klikke her for at hente brevet som du så kan printe og underskrive – hvorefter det skal afleveres som anført ovenfor

Du kan også skrive under elektronisk på skrivunder.net

Høring/Borgermøde

Vi vil afholde en høring/ et borgermøde på Mødestedet torsdag den 28. september 2023 kl. 17.00 – hvor vi har inviteret borgmester Stephanie Storbank fra Venstre, formand for voksenudvalget Ann Charlotte Gaardsvig Vilstrup fra Socialdemokratiet samt Allan Munk Nielsen fra Konservative. Her vil der være mulighed for at stille spørgsmål.

 

Demonstration

Mandag den 2. oktober 2023 kl. 14.00, hvor vi vil gå fra Torvet og op til Rådhuset og aflevere de forhåbentlig mange protest-underskrifter til borgmesteren.

Vi håber på stor opbakning fra jer alle – til såvel underskriftindsamlingen , høringen og demonstrationen slutter Vagn Dalgaard Sørensen brevet.

 

Byrådsmøde

Tirsdag den 3. oktober er der byrådsmøde/Kommunalbestyrelsesmøde – og udvalget opfordrer alle til at møde op til mødet på Rådhuset i Grindsted.