Forfatterbesøg på MAGION Biblioteket: Lars Novrup Frederiksen kombinerer historie med fiktion

Lars Novrup Frederiksen

MAGION Biblioteket har et spændende forfatterbesøg på programmet torsdag den 28. september, hvor Lars Novrup Frederiksen vil tage publikum med på en fascinerende rejse gennem historie og fiktion.

 

Foredraget med Lars Novrup Frederiksen: “Historien bag Kirstine og Priorinden”

Lars Novrup Frederiksen er kendt for sine to anmelderroste historiske romaner, “Kirstine” og “Priorinden,”
I dette foredrag giver Lars Novrup Frederiksen os et indblik i baggrunden for sine romaner, hvor historiske fakta møder fiktionens magi.

En af de centrale elementer i foredraget er de mystiske omstændigheder omkring mordet på Erik Klipping i Finderup Lade i 1286. Lars Novrup Frederiksen tager os med ind i dette spændende historiske drama gennem øjnene på den unge nonne, Kirstine skriver MAGION Biblioteket i en pressesmeddelelse.

Kirstines rejse fra adelig til priorinde

Kirstine, hovedpersonen i Lars Novrup Frederiksens romaner, kommer fra en magtfuld adelig familie. Men efter en traumatisk oplevelse, sendes hun i kloster. Her stiger hun hurtigt i rang og bliver priorinde på Stubbe Kloster. Ufrivilligt bliver hun blandet ind i mordet på Erik Klipping, og det er hendes historie, der folder sig ud i den første roman, “Kirstine.”

“Priorinden”: Fortsættelsen af fortællingen

Bind to, “Priorinden,” tager os med på en rejse ind i de begivenheder, der fulgte efter mordet på Erik Klipping, herunder den borgerkrig, der brød ud. Lars Novrup Frederiksen deler, hvordan han har formået at væve historiske begivenheder sammen med fiktive karakterer og skabe en medrivende fortælling, der fanger læsernes opmærksomhed fra start til slut.

Vi ser frem til at byde Lars Novrup Frederiksen og alle interesserede læsere velkommen til en aften fyldt med historie, fortælling og mysterium på MAGION Biblioteket. 

 

Arrangementsdetaljer:

Det foregår torsdag den 28. september kl. 19.00 i Café Mødelokalet ved MAGION Biblioteket

Billetpris: 50 kr.

Billetreservation: www.billundbib.dk/novrup