Nikolaj Busk Jakobsen er ny holdleder for GSK Liga

Nikolaj Busk JakobsenNikolaj Busk Jakobsen -Arkivfoto: René Lind Gammelmark

Nikolaj Busk Jakobsen der tidligere har kørt for Grindsted Speedwayklub på ligaholdet er ny holdleder for GSK Liga. Det sker når sæson 2024 starter. Her skal han danne holdlederstab med Chris Pedersen der bliver sportschef.

Morten Peterson og Stig Schrøder stoppede med udgangen af denne sæson som holdleder sammen med Chris Pedersen. Klubben takker Morten og Stig for at hjælpe GSK Liga og Grindsted Speedwayklub i rigtig mange år.

GSK Ligas udvalg, har ønsket at prøve med en ny sammensætning på holdlederposten, og det er det der resulterer i det nye holdleder setup.

Folk der kommer i speedway-verdenen kender Nikolaj Busk Jakobsen. I hans ungdomskarriere var han en af Danmarks største talenter, og leverede rigtig flotte resultater på U21-landsholdet og individuelt. Han var også en af de bærende kræfter for Grindsted fra 2018 til 2021, hvorefter Nikolaj stoppede med at køre speedway. Nu er Nikolaj vendt tilbage til sporten, dog i en anden rolle end før.

 

Nikolaj Busk Jakobsen udtaler til GSK:

Jeg glæder mig utrolig meget til at vende tilbage til sporten, og være med til at løfte Grindsted. Jeg forvente rhelt sikkert en spændende 2024 sæson. Det bliver jo helt nyt for mig at stå i den position som holdleder, men sammen med Chris er jeg sikker på at vi tilsammen kan skabe et hold der kan køre med i toppen.  Jeg vil helt sikkert fokusere på at få alle mand til at føle sig som et hold når de kører for Grindsted. Samtidig vil jeg så godt som jeg kan, forsøge at bidrage med den viden jeg har fra dengang jeg selv var aktiv speedwaykører. Jeg glæder mig meget  til 2024

I et facebook opslag skrive GSK desuden: Byd Nikolaj tilbage til GSK – vi glæder os helt vildt til den kommende sæson.

Der er flere spændende ting i gang i GSK – så følg med på klubbens sociale medie, hvor vi i løbet af de næste par uger har et par spændende nyheder.