Omkring 400 var til demokratifest i Billund Idrætscenter onsdag aften

Foto: Marianne Thorø

Af Marianne Thorø

Børnenes Topmøde – der retteligt hedder Children General Assembly – finder sted i Billund i disse dage og i aftes var lokalbefolkningen så inviteret til fest i Billund Idrætscenter – så topmødedeltagerne kunne møde os og vi kunne møde dem.

Og der var i den grad gang i den i Billund Idrætscenter. Samtidig med de almindelige foreningsaktiviteter fandt sted som vanligt, var cafeteriet og udearealerne godt fyldt op med glade gæster.

Især UNG Billund var synlige med deres fodboldbane og skateboards med tilhørende ramper udenfor og indenfor bød de blandt andet på “skyd-efter-kort-med-elastik” og breakdance. Derudover kunne børn, unge og voksne fornøje sig med silent disco, hvor kun deltagerne med headset kan høre musikken, med kreative udfoldelser og med en selfiestation.

Henved 400 mennesker var med til demokratifesten i Billund Idrætscenter.

demokratifest

Foto: Marianne Thorø

demokratifest

Foto: Marianne Thorø

demokratifest

Foto: Marianne Thorø

demokratifest

Foto: Marianne Thorø

Foto: Marianne Thorø

Foto: Marianne Thorø