Jesper Kruse er ny varehuschef i Kvickly Grindsted

Jesper Bay Kruse - Foto: René Lind Gammelmark

33 årige Jesper Kruse er startet i Kvickly Grindsted som ny varehuschef.

Han har været souschef i Kvickly Åbyhøj i et par måneder,  i Grønland hvor han og hans forlovede passede en stor SuperBrugsen. Inden da var han i SuperBrugsen i Hinnerup, og tidligere i en Fakta.

Han er oprindelig fra Aulum mellem Herning og Holstebro. Boede i Århus 7-8 år inden han og hans forlovede Kathrine flyttede til Grønland.

 

Tilbage til rødderne

Butikken er spændende, og det er lidt at komme tilbage til rødderne. Kvickly Grindsted passer helt til mig, for her får man et mere personligt forhold til kunder, personale og lokalsamfundet. Det får man ikke i en stor by som Århus. Personalet har ofte også længere ancinitet, for i de store byer er det tit sådan at personalet skiftes hurtigt ud.

 

Vil blive i Kvickly Grindsted en del år

Han har ikke planer om at skulle forlade Grindsted foreløbig. Han bor sammen med hans forlovede Kathrine i Silkeborg i en lejebolig. Det tager ca. en time at køre på arbejde, og overvejer også at han og familien der tæller Kathrine og et barn på 10,5 måneder vil flytte tættere på Grindsted. Der skal ro på nu – vi har levet lidt som nomader de senest 2½ år.  Jeg ser Grindsted som et sted jeg vil være en del år – for jeg er godt tilpas her mener fortæller Jesper Kruse.

 

Brænder for mennesker

Jeg brænder for mennesker, menneske og relations delen betyder rigtig for mig.  Jeg elsker at være i butik, at være købmand og lave nogle gode handler. Det betyder meget for mig at jeg kan se personalet trives, og at vi har de helt rigtige rammer. På den måde kan vi udvikle, fastholde og rekruttere de rigtige folk – og se dem blomstre mener Jesper.

 

Kan godt lide vin og spiritus afdelingen

Det er altid sjovest at arbejde med noget man brænder for. Sådan noget som vin og spiritus er noget jeg går lidt op i på hobbyplan. Det er et område hvor jeg selv overtager ansvaret for når jeg lige er kommet godt ind i tingene her. Her kan kunderne også få råd og vejledning.

Jeg vil være synlig i butikken, stå med smagsprøver, være ansigtet udadtil og hygge med kunderne slutter Jesper Kruse.