Kunstbænk: ’’heartspace til headspace’’ – bliver måske et nyt mødested for de unge

PR-Foto

Unge brugere af headspace i Grindsted har – i samarbejde med kunstnerægteparret Tine Hecht-Pedersen og Pontus Kjerrman – skabt en kunstbænk. Kunstbænken vil blive placeret centralt i Grindsted – på engen ved stien, der forbinder Campus området og Midtbyen.

Afsløring af kunstværket – fernisering:

Kunstværket – kunstbænken vil blive afsløret af Borgmester Stephanie Storbank den 29. september klokken 15.00 i Anlægget (Tinghusgade 16A, 7200 Grindsted).

De unge kunstnere fra headspace såvel som kunstnerægteparret vil være til stede ved afsløringen. Repræsentanter fra headspace, Sydbank Grindsted og Billund Kommune vil også være til stede. Arrangementet er åbent for alle.

 

Om projektet:

Kunstprojektet er blevet skabt af en gruppe unge kunstnere – brugere af headspace – og kunstnerægteparret Tine Hecht-Pedersen og Pontus Kjerrman. Der er siden nytår blevet afholdt en række workshops hos headspace i Grindsted. De unge kunstnere fra headspace har formet og begittet (malet) en række figurer i ler, fremstillet lerplader med tekst/-er og derefter sat disse elementer fast på bænken.

Det er håbet, at kunstbænken vil blive brugt som et mødested for unge, der har deres gang i Grindsted. Derudover at bænken samtidig vil tjene som et møde- og pausested for alle, der færdes i området skriver Karin Pedersen i en pressemeddelelse.

 

Projektet er støttet af:

Projektet er støttet af Inger K.G. Hansens Fond, Sydbank Fonden samt Billund Kommune. Billund Kommune støtter projektet, da initiativet bidrager til at realisere udviklingsstrategien for Grindsted ”Viljen til at handle”. Billund Kommune har desuden skabt fundamentet for bænken.

 

Du kan læse mere om kunstnerne her:

https://hecht-pedersen.dk/ Information om Tine Hecht-Pedersen

https://www.kjerrman.dk/ Information om Pontus Kjerrman

 

Kunstbænk

PR-Foto

Kunstbænk

PR-Foto

Kunstbænk

PR-Foto

Kunstbænk

PR- Foto

Kunstbænk

PR- Foto

Kunstbænk

PR- Foto

PR- Foto

PR-Foto

PR-Foto

PR-Foto