Grethe Holm har den 28. september 2023 25-års jubilæum hos Modulex

Grethe Holm har den 28. september 2023Grete Holm - PR-Foto: Modulex

Grethe Holm fra Hejnsvig, har den 28. september 2023 25-års jubilæum hos Modulex Gruppen.

Grete startede i sin tid som ekspedient i Kvickly i Grindsted, hvor hun arbejdede i 10 år. Herefter gik turen til lageret på Brandtex i Hejnsvig, som også fik glæde af Grete i 10 år.

I 1998 var det igen blevet tid til nye udfordringer, og valget faldt på Modulex. Og her nøjedes hun ikke med 10 år – det er foreløbig blevet til 25 år.

Hos Modulex blev Grete ansat på lageret, som sørgede for pakning og forsendelse af Modulex skilte til kunder i hele verden. I dag består Gretes arbejdsopgaver primært af at koordinere færdiggørelse og pakning af vores produkter, før de leveres til forsendelse, samtidig med at hun gerne giver en hånd med, hvor end der er behov rundt omkring i fabrikken.

Fritiden bruger Grete gerne sammen med sine børn og børnebørn og ikke mindst den store have, som hører til ejendommen i Hejnsvig.  

Grete er med sine mange års erfaring og sit altid gode humør og imødekommende væsen en meget vellidt og værdsat medarbejder og kollega.

Vi ønsker Grete et stort tillykke med jubilæet, som fejres med en åben reception på virksomhedens adresse torsdag den 28. september 2023 kl. 13.30-14.30.