Heidi Dueholm har den 1. oktober 2023 – 25 års jubilæum i LEGO Koncernen

Heidi DueholmHeidi Dueholm - PR-Foto: LEGO Koncernen

Heidi Dueholm fra Fredericia har den 1. oktober 2023 –  25 års jubilæum i LEGO Koncernen.

Heidi blev i 1998 ansat som bogholder i Regnskab og Budget og har bl.a. arbejdet med LEGOLAND, de danske LEGO selskaber, løn, lager, konsolidering og som SAP superbruger. Derefter blev hun en central del af det team, der skulle gennemføre en decentralisering af bogholderiet til Tjekkiet og siden 2016 har hun været fast tilknyttet External Reporting som Finance Manager. Heidi har opbygget et stort netværk af både nuværende og tidligere kollegaer.

Fagligt er Heidi et opslagsværk af viden om LEGO koncernen og har været involveret i mange vigtige projekter, fx simplificeringer og automatiseringer, SAP opdatering- og implementering mv. Heidi deler generøst ud af sin viden og det kommer kollegaerne i ind- og udland til gode hver eneste dag. Hun er kendt som en frisk, humørfyldt og vigtig kollega.

Heidi samler på gode minder med familien, vennerne, dans og oplevelser. Hun er en aktiv danser og har i 10 år deltaget som danser og koreograf i LEGO Friends universet ved LEGO World. Herudover er Heidi optaget af musik og scenekunst og har mange koncerter og forestillinger i kalenderen hvert år, ligesom der også er plads til oplevelser og rejser med hele familien og gode veninder. Hun er kendt for sit smittende humør, store hjerte og er et samlingspunkt for familie og venner.

LEGO Koncernen ønsker Heidi stort tillykke med jubilæet.

Jubilæet fejres ved en lukket reception mandag den 2. oktober 2023 i LEGO Campus.