210 til velgørenhedsbanko i Vestermarkskirken

Foto: René Lind Gammelmark

Mandag aften var 210 til velgørenhedsbanko i Vestermarkskirken arrangeret af Støtteforeningen WeCare.

 

170 til spisning

Inden bankospillet var omkring 170 personer til spisning, med Ris og Uncle Bens syr-sød sauce og forskellig salat. Til selve bankospillet bagefter var der 210 personer.

Præmierne var sponsoreret af forskellige butikker, virksomheder, personer mv. Præmierne havde en værdi af mindst 100 kr. fortalte de.

Bankospillet startede kl. 19.30. Charley Stephansen der ud over at være præst i Vestermarkskirken også er formand for WeCare, bød velkommen og fortalte at der skulle spilles 10 runder, og man spiller først om en række, dernæst to rækker, og til sidst hele pladen.

 

Der var også amerikansk lotteri, og i pausen kunne man købe kaffe/sodavand og chokolade.

 

Overskud på 15.000,- kr.

Mandagens bankospil gav et overskud på ikke mindre end  15.000,- kr. fortæller Charley Stephansen. Pengene skal bruges til julekasser.

 

Lokale politikere hjalp til

Birthe Nielsen (S) og Robert Terkelsen (V) Annette Lundgaard (regionsrådet V) og Majbritt Rasmussen (V) har lovet, at være med denne aften. Birthe, Annette og Majbritt uddeler gevinster og Robert er opråber. På den måde støtter lokalpolitikerne også op om Støtteforeningen WeCares arbejde fortalte Charley Stephansen.

 

Mindst 100 julekasser

Støtteforeningen WeCare håber på at kunne uddele mindst 100 julekasser i 2023, men også gerne mange flere. I kasserne er der julehjælp til trænge familier, der står i en stram økonomisk situation i Billund Kommune.

 

Klik på billederne i galleriet herunder fro at se dem i stor størrelse