Om godt en måned er der igen Julemesse i MAGION

Foto: René Lind Gammelmark

Om godt en måned til julemessen kan arrangørerne fortælle at langt de fleste aftaler nu er på plads med de forskellige stande.  Der er stadig enkelte ledige stande, så hvis du som udstiller gerne vil have en stand til julemessen den 4. og 5. november i MAGION er det stadige en mulighed.

Julemessen har i år lavet en aftale med Brødrene Lillelund fra Brørup. De to brødre har en stand på julemessen og laver oppyntning af det nye café område i MAGION.

Igen i år er der lavet aftale med LEGO byggerne fra Byggepladen, der i en af de gymnastiksalene kommer og viser deres flotte kreationer. De faste traditioner bliver der ikke ændret på: Julemanden der går rundt og hygger med børnene, der bliver igen mulighed for at købe årets lokale julekalender. Der kan også vindes et gavekort til Kvickly Grindsted på 5000,- på indgangsbilletten. 

Arrangørerne har i år lavet en lidt anden opsætning at standene i hallen, så publikum vil opleve den bagerste del af hallen som mere åben og interessant. Det er også der der vil være Café område, scene og bilmarked.

 

Brødrene Lillelund

Brødrene Bønny og Brian Lillelund har på Sønderskovgårdsvej 6 udenfor Brørup, Lillelunds Julemuseum  hvor de har den autentiske “The Julekalender udstilling”. I år er sidste år med denne udstilling, og man kan se den frem til den 30. decemeber 2023.

På Julemessen den 4. og 5. november laver de to brødrene en flot stand, der bliver fyldt med masser af gode tilbud, og pynter samtidig scene og café området op med masser af jul.