Underskriftindsamlingen er nu også digital

MødestedetArkivfoto: René Lind Gammelmark

Underskriftindsamlingen er ikke kun for Grindsted, men for alle byer i kommunen.

I forbindelse med Billund Kommunes udmelding om at Mødestedet i Grindsted skal lukkes, har en gruppe foreninger startet en underskriftindsamling.  Der er husstandsomdelt 5000 breve i Grindsted og omegn, hvor der i bunden er et felt, som man kan underskrive og klippe ud.  Brevet kan man enten aflevere i en postkasse på Mødestedet, MAGION Biblioteket, eller på Brinken 13, Tranebærvej 14, Nollundvej 168 eller Åglimt 11.

Der vil desuden være mulighed for at aflevere underskrifterne lørdag den 30. september 2023 mellem kl. 10 og 14, hvor udvalget vil være til stede på Trehøjevej, Kvickly, Rema 1000 og Lidl i Grindsted.

 

Husk: Man må kun indlevere en underskrift pr. person.

Du kan klikke her for at hente brevet som du så kan printe og underskrive – hvorefter det skal afleveres som anført ovenfor

Man kan også underskrive digitalt

Vagn Sørensen fra Ældre Sagen i Grindsted, der er en af dem der er med i en arbejdsgruppe fortæller til Netavisen Grindsted at der tirsdag aften omkring kl. 20 var 404 der har underskrevet digitalt som protest mod Billund Kommunes beslutning om at lukke Mødestedet. 

Klik HER for at underskrive digitalt

 

Henvendelser fra andre byer

Vagn Sørensen fortæller endvidere, at de i gruppen har haft henvendelser fra blandt andet Hejnsvig, Filskov og Sdr. Omme  – fordi folk derude også gerne vil være med til at underskrive en protest.   Alle der bor i Billund Kommune er velkomne til at underskrive protestbrevet, enten som fysisk udprintet, eller som digital.

Vagn Sørensen er skuffet over den måde, hvor Kommunalbestyrelsen har “trukket” en beslutning ned over hovedet på brugerne, i stedet for at have været gået i dialog med de mange brugere, inden beslutningen skulle tages.

 

Undrer sig meget

Netavisen Grindsteds redaktør har talt med flere borgere, der undrer sig over, at man med stigende antal ældre vælger at lukke ned på Mødestedet.  Samtidig er er der også flere borgere, der har fortalt, at de har været til kommunal genoptræning på Sydtoften, og her er de ofte efterfølgende blevet opfordret til at træne videre i træningsfaciliteterne i kælderen på Mødestedet. Er politikerne mon klar over hvor mange forskellige aktiviteter, der er på Mødestedet i Grindsted.

 

Høring/Borgermøde torsdag den 28. september 2023 kl. 17.00 på Mødestedet i Grindsted

Vi vil afholde en høring/ et borgermøde på Mødestedet torsdag den 28. september 2023 kl. 17.00 – hvor vi har inviteret borgmester Stephanie Storbank fra Venstre, formand for voksenudvalget Ann Charlotte Gaardsvig Vilstrup fra Socialdemokratiet samt Allan Munk Nielsen fra Konservative til et panel. Her vil der være mulighed for at stille spørgsmål fortæller Vagn Sørensen.

Resten af Kommunalbestyrelsesmedlemmerne er ligeledes inviteret.

 

Underskrifter afleveres mandag

Mandag den 2. oktober 2023 kl. 14.00 starter der en demonstration fra Torvet, der går op til Rådhuset, hvor man vil aflevere de mange protest-underskrifter til Borgmester Stephanie Storbank (V).

ALLE ER VELKOMNE TIL AT DELTAGE.

Vagn Sørensen håber, at der mange der vil deltage og dermed vise deres utilfredshed med Kommunalbestyrelsens beslutning.