Johanne Mikkelsen er næsten klar til åbning af Salon J

Salon JJohanne Mikkelsen - Foto: René Lind Gammelmark

Den 20-årige Johanne Mikkelsen er nu næsten klar til åbning af Salon J på Nørregade i Grindsted. Vi mangler lige nogle skilte, men de kommer en af de nærmeste dage. 

Man kan allerede nu booke tid, enten via hjemmesiden eller telefon 21 31 04 44(nummeret er det samme som da Ditte Rosenkvist havde salonen) fortæller Johanne Mikkelsen.

Johanne åbner Salon J den 2. oktober og hun glæder sig meget til at skulle åbne sin egen frisørsalon. Det har faktisk været en stor drøm, helt siden jeg begyndte som frisørelev fortæller hun.

Salon J

Johanne Mikkelsen – Foto: René Lind Gammelmark

Miljøvenlige produkter

Hylderne er ved at være fyldte med miljøvenlige produkter, de fleste er også lavet til “Grøn Salon”, der er produkter uden parfume og mere allergivenlige uden alle de ekstra tilsætningsstoffer.  Previas produktemballager er lavet af sukkerrør, så de kan blive nedbrudt i miljøet.

Hvis det viser sig at der bliver så travlt jeg ikke selv kan følge med, tænker jeg at der skal ansættes en medarbejder.

 

Fleksible åbningstider

Hvis ikke folk kan finde en tid der passer er de velkomne til at kontakte mig, så finder vi en løsning fortæller Johanne – det er vigtigt at være fleksibel.

Salon J er hele familiens frisør. Salonen er for både børn og voksne, kvinder og mænd.  Man kan blive klippet, få farvet hår, permanentet håret, ordnet øjenbryn, vipper, monteret extensions og få håret sat op og få lagt makeup. Det er alt det som en frisør normalt tilbyder sine kunder du kan få klaret her fortæller Johanne Mikkelsen.

 

Åbningsreception den 6. oktober fra kl. 15 til 18 

Der er åbningsreception fredag den 6. oktober fra kl. 15 til 18. Her har vi lidt godt til ganen og lidt forskellige drikkevarer forklarer Johanne Mikkelsen.

Salon J

Johanne Mikkelsen – Foto: René Lind Gammelmark

Læs også

Rosenkvist – Frisør bliver til Salon J