Pia Norman Herlufsen fejrer fredag den 6. oktober 25 års jubilæum i LEGO Koncernen

Pia Norman HerlufsenPia Norman - PR-Foto: LEGO Koncernen

Pia Norman Herlufsen fra Grindsted, fejrer fredag den 6. oktober 2023 sit 25-års jubilæum i LEGO Koncernen.

 

Pia startede sin LEGO karriere den 1. juli 1994 i reklame og modelgruppen, og med flair for modellering blev hun en del af gruppen, der designede og byggede LEGO modeller til den nye LEGOLAND park i Windsor UK.

De efterfølgende år blev brugt på at bygge og koordinere LEGOLAND modeller til flere LEGOLAND parker, men også at være en del af teamet der udviklede processen omkring design og produktion af store LEGO byggede modeller, bl.a. ved at teste de første tegneprogrammer på computer tilbage i 1998 for efterfølgende at bringe det ind som en fast del af designfasen.

 

I samme periode brugte Pia en del tid på at være Master Builder ved LEGO byggeevents rundt omkring i verden med det formål at sikre, at børn fik kendskab og en god oplevelse med LEGO, bl.a. med stor support til LEGO World.

 

I dag bruges det meste af tiden på at designe mindre LEGO modeller, der bruges i online kampagner til at inspirere LEGO byggere, samt lave byggevejledninger til større og mindre events globalt, specielt med fokus på Asien.

 

Pia går ikke på kompromis med kvaliteten i hendes arbejde, alle aspekter er gennemtænkt og en del af hendes kreative design løsninger til et givent koncept.

Pia er vellidt blandt kollegaerne, og giver meget gerne gode råd og en hjælpende hånd.

 

Jubilæet fejres ved en lukket reception fredag den 6. oktober 2023