Foredrag med Peter Qvortrup Geisling i Viadukthallen

Peter Qvortrup Geisling - Foto: René Lind Gammelmark

Torsdag den 26. oktober holder TV lægen Peter Qvortrup Geisling foredrag i Viadukthallen.

Giv dit liv et serviceeftersyn

Efteråret er på vej, og det er tid til indendørs sysler, men også til at deltage i de mange forskellige arrangementer, der foregår rundt i hele kommunen !

En af dem foregår i Viadukthallen i Filskov torsdag den 26.oktober kl. 18.30 hvor Stafet For Livet byder indenfor til en spændende aften, med besøg af TV lægen Peter Qvortrup Geisling der blandt andet er kendt fra udsendelserne “Lægens Bord” , “Diagnose Søges” og Med livet i hænderne”.

Peter Qvortrup Geisling har fungeret som Danmarks Radio’s lægefaglige ekspert og dygtige TV læge i årevis. Ikke mindst under Corona kom han for alvor ind i vores stuer. Han er uddannet journalist og læge, og har oplyst danskerne om sundhed, sygdomme og veje til et bedre helbred gennem en lang række populære programmer som “Lægens Bord”, “Ha’ det godt” og “Sundhedsmagasinet”.

I modsætning til Peters TV-programmer, bliver livet ikke genudsendt, så TV-lægen vil inspirere publikum til at give livet et serviceeftersyn. Det er aldrig for sent at udleve sine drømme.

Hvis du synes det lyder spændende, så hank op i naboen, familien og vennerne, og skynd jer at bestille billet til et tankevækkende foredrag.

Du kan bestille din billet på dette link: https://stafetforlivetbillund.nemtilmeld.dk/ eller ved at ringe til Anna Kathrine Pedersen på tlf. 20 99 83 37

Det koster kun 248,- kr. inkl. landgangsbrød ekskl.drikkevarer – og prisen for foredraget uden landsgangsbrød er 198,- kr.

Tilmeldingsfrist: 22. oktober 2023 skriver Niels Pedersen der er formand for Stafet for livet i Billund Kommune i en pressemeddelelse.