Ældre sagens årlige trafikkursus i Grindsted

Ældre sagens årlige trafik kursusPrivatfoto

Ældre sagens årlige trafikkursus i Grindsted

Er du usikker på, om du har styr på færdselsreglerne eller ønsker du bare at blive opdateret. Så mød op på Mødestedet i Grindsted tirsdag den 10. oktober, hvor Ældre sagen afholder sin årlige temadag med SIKKER I TRAFIKKEN.

Vi starter dagen kl. 13, hvor MJunker – Bosch Car Service i Grindsted udstiller kabinescootere m.m. og tilbyder prøvekørsel.

Fra kl. 14 er der trafikundervisning med kørelærer Poul Erik Thrane, som giver en opdatering på færdselsregler og –tavler. Han kommer ind på, hvor ældre bilister er særlig udsatte i trafikken. Hvornår skal du have fornyet dit kørekort. Hvad er et lægeligt kørselsforbud. Færdselsregler for kabinescootere o.l. Ligesom han også tilbyder rutinetimer i din egen bil.

Kurset er gratis og for alle. Vi lægger en pause ind, hvor der er gratis kaffe og kage.

Vi glæder os til at se dig – og der er ingen tilmelding skriver Kjeld Knudsen fra Ældre Sagen i Grindsted i en pressemeddelelse.