Agrometer søger Pumpemontør, Industrielektriker og montagemedarbejder (e)

Jobannonce

Pumpemontør

Er du en dygtig håndværker, der også sætter en ære i at levere en flot finish på dit arbejde? Har du lyst til et afvekslende job, med forskellige montage- og reparationsopgaver af pumper? Så er du måske vores nye kollega på vores pumpeværksted

Intern montør til pumpeværksted
Du bliver beskæftiget med forskellige opgaver indenfor montage og reparation af pumper og pumpeopbygninger.
Det indebærer bl.a. samling af pumper, montage af rørføring og ventiler, samling af plastrør, reparation og fejlfinding samt afprøvning af pumper i nyt testanlæg.

Alt efter behov og kvalifikationer kan du også få andre opgaver andre steder i vores montageafdeling.

Fast stillinger med varierende opgaver
Vi tilbyder en fast stilling med varierende arbejdsopgaver, hvor du både arbejder selvstændigt og sammen med dine kollegaer. Du kommer til at arbejde med et bredt program af anerkendte pumpefabrikater, hvor fokus er på ydelse og brugervenlighed.

Du tilbydes en rimelig løn efter kvalifikationer, som suppleres med pensionsordning og personalegoder– og ikke mindst en masse flinke kollegaer, der med godt humør glæder sig til at byde dig velkommen og give dig den nødvendige oplæring.

Ansvarsbevidst og dygtig håndværker
Du har en relevant håndværksmæssig baggrund som fx maskinarbejder, mekaniker, montageoperatør eller lignende. Erfaring med pumper vil være et plus, men ikke et krav.
Du er en dygtig håndværker der også har tegningsforståelse, og det er naturligt for dig altid at aflevere et pænt og veludført arbejde.

Du bærer i dagligdagen på et godt humør, og trives med ansvaret for egne opgaver. Du læser, taler og forstår dansk, og kan også begå dig på engelsk.

Vil du gerne ansøge, eller har du spørgsmål?
Kontakt værkfører Leif Lykkehaab på 40386157 eller ll@agrometer.dk .

 

 

Industrielektriker

ELEKTRIKER | AUTOMATIKTEKNIKER | ELEKTROTEKNIKER

Har du interesse for el-systemer og PLC-styringer? Kunne du tænke dig at blive en del af en virksomhed, hvor du har mulighed for indflydelse, og hvor der er højt til loftet? Har du håndværket i orden? Så er du måske vores nye kollega i el-afdelingen i vores montage.

Udviking og montage af el-systemer og programmering af PLC
Din primære opgave bliver udvikling og montage af el-systemerne på vores selvkørende udlæggere, herunder også programmering af PLC-styringer samt udarbejdelse af dokumentation i form af diagrammer og styklister.
I samarbejde med vores indkøbsafdeling deltager du også løbende i komponent- og leverandørudvælgelse.

Internt skal du hjælpe vores serviceafdeling med fejlfinding og problemløsning, og i nogle tilfælde vil der være behov for at du deltager i direkte fejlsøgning ude hos vores kunder.

Endelig skal du også vejlede dine kollegaer i montagen af systemerne, så vi sikrer ensartethed i vores løsninger.

Dine muligheder
Du kommer til at arbejde med både avancerede løsninger og udfordrende opgaver, og din indsats får stor betydning for de muligheder vi tilbyder vores kunder.

Vores løsninger formes løbende af den teknologiske udvikling indenfor området, og for den rette person er der på sigt også mulighed for en vigtig rolle i udviklingsarbejdet sammen med vores øvrige afdelinger.

Vi har en flad og uformel organisation i virksomheden, og hjælper hinanden i det daglige med at nå vores fælles mål. Du vil få en grundig oplæring af vores øvrige elektrikere, så du hurtigt bliver klar til at tage ansvar selv.

Løn og pension aftales individuelt, derudover er der sundhedsforsikring og yderligere personalegoder – og ikke mindst en masse flinke kollegaer, der med godt humør glæder sig til at byde dig velkommen!

Din profil
Du er uddannet elektriker, automatiktekniker, elektrotekniker eller lignende. Du har meget gerne erfaring med programmering af PLC-styringer, men nyuddannede opfordres også til at søge.
Du har et godt overblik, men også forståelse for detaljens betydning, og du bestræber dig altid på at levere et pænt stykke arbejde.

Du har lyst til at blive fagligt udfordret i dit daglige virke, og vil gerne medvirke til at optimere løsningerne inden for dit ansvarsområde. Du taler og forstår dansk, og har kendskab til engelsk.

Vil du gerne ansøge, eller har du spørgsmål?
Så kontakt teamleder Jesper G. Pedersen på 20523748 // jgp@agrometer.dk eller værkfører Leif Lykkehaab på 40386157 // ll@agrometer.dk.

Vi venter gerne på den rette kollega, men vi opfordrer dig til at søge stillingen snarest, da stillingen er opslået uden ansøgningsfrist, og samtaler derfor afholdes løbende.

 

Montagemedarbejder (e)

Har du lyst til at arbejde med nogle af markedets mest avancerede løsninger til behandling og udbringning af husdyrgødning? Har du faglig stolthed og befinder du dig godt på en arbejdsplads, hvor ansvarlighed og uhøjtidelighed er en naturlig del af hverdagen? Så er du måske en af vore nye kollegaer i montage- og produktionsafdelingen.

Montage og opbygning af avancerede landbrugsmaskiner
Du kommer primært til at arbejde med montage og opbygning af vore egne maskiner til gylleudbringning, gylleseparation og vanding. Der kan også forekomme lignende opgaver indenfor komplette pumpestationer til spildevand. For den rette person kan der på sigt blive mulighed for at deltage i både test- og serviceopgaver ude hos vores kunder.

Vi tilbyder
Du bliver en del af en velfungerende arbejdsplads med en flad ledelsesstruktur, hvor vi omgås hinanden i en uformel tone og med et godt humør. Vi tilbyder dig en rimelig løn efter kvalifikationer, som vi supplerer med pensionsordning og personalegoder.

Faglært og ansvarsbevidst håndværker
Du er faglært landbrugsmaskinmekaniker, automatikmekaniker, materielmekaniker, mekaniker, maskinarbejder eller har lignende relevant erfaring. Du har hænderne godt skruet på og kan lide at udføre dit arbejde med en flot finish.
Du har almindelig sund fornuft og ansvarlighed, og forstår at andre er afhængige af din indsats. Hvis du har kendskab til opbygning af el- og hydrauliksystemer er det bestemt en fordel, og vi håber du har en generel interesse i at medvirke til videreudviklingen af vore forskellige løsninger.

Tiltrædelse: Hurtigst muligt.

Vil du gerne ansøge, eller har du spørgsmål?
Kontakt Teamleder Jesper G. Pedersen på 20523748 // jgp@agrometer.dk eller værkfører Leif Lykkehaab på 40386157 // ll@agrometer.dk