Telefonstjernen i Ældre Sagen Grindsted

TelefonstjernenFoto: Privatfoto

Telefonstjernen i Ældre Sagen Grindsted var mandag eftermiddag samlet på Mødestedet til et lille traktement med sang og social samvær fortæller Kjeld A. Knudsen til Netavisen Grindsted.

 

Foto: Privatfoto

At være en del af telefonstjernen, betyder at man hver morgen giver et tryghedsopkald til en medborger som ønsker det. Ud over at opkaldet giver tryghed, får medborgeren også startet dagen på en god måde.

Hos Ældre Sagen i Grindsted er det Grethe Christensen der er kontaktperson for telefonstjernen. Grethe fortæller, at der er flere medborgere som ønsker at få et opkald. Hvis du skulle have tid og lyst til at give en medborger et opkald, kan du henvende dig til Grethe på mobilnr. 51 26 78 04 – så vil hun sørge for at skabe kontakten fortæller de fra Ældre Sagen.