Ny trælastdirektør vil fortsætte positiv vækst i Davidsens Tømmerhandel i Grindsted

Davidsens Tømmerhandel i GrindstedPiratheepan Sivanyanam er ny Direktør i Davidsens Tømmerhandel i Grindsted - PR-Foto: Davidsen

Davidsens Tømmerhandel i Grindsted har vokseværk og der er potentiale for yderligere vækst i den sydjyske afdeling.

Tidligere på året blev trælasten udvidet og nu står en ny trælastdirektør klar til at fortsætte den positive udvikling. Øverst på Piratheepan Sivanyanams agenda er en ambition om at gøre det endnu lettere for lokale håndværkere og gør-det-selv kunder at handle byggematerialer i Grindsted.

 

Det er en erfaren profil, der er ny trælastdirektør hos Davidsens Tømmerhandel i Grindsted.

41-årige Piratheepan Sivanyanam startede i afdelingen i september og har mere end ti års erfaring fra byggebranchen. Så selvom rollen i tømmerhandlen i Grindsted er ny, er branchen på ingen måde ukendt territorium.

Nu glæder han sig til at bruge sin store erfaring til at fortsætte den gode udvikling i trælasten i Grindsted. Et arbejde han vil varetage simultant med sin stilling som trælastdirektør hos Davidsens Tømmerhandel i Haderslev, Bygnaf:

– Jeg har glædet mig til at starte op i Grindsted, hvor vi sammen med vores dygtige kollegaer skal gøre det endnu lettere at handle byggematerialer. Heldigvis har jeg allerede stiftet bekendtskab med mange af vores lokale kunder, så arbejdet med at skabe en trælast, der er skræddersyet netop kundernes behov, er i fuld gang, siger Piratheepan Sivanyanam og uddyber:

 – Det skal blandt andet ske gennem en stor udvidelse af vores trælastprodukter. Vi er således i fuld gang med at tilføje knap tusind varenumre, som tager udgangspunkt i, hvad lokale håndværkere og entreprenører efterspørger. Desuden forbedrer vi vores drive-in markant, så kunder hurtigt kan komme videre i deres travle hverdag.

 

Udvidet trælast har givet plads til første håndværkermesse i Grindsted nogensinde

I starten af året kunne Davidsens Tømmerhandel i Grindsted slå dørene op til en udvidet trælast med to haller og et stort udendørs areal. Foruden at give plads til et bredere sortiment, betød udvidelsen også, at Davidsens Tømmerhandel i september kunne afholde Grindsteds første håndværkermesse.

Et arrangement, der tiltrak sig stor opmærksomhed fra lokale håndværkere og semiprofessionelle gør-det-selv kunder:

– Til den netop afholdte messe oplevede vi en fantastisk lokal opbakning, og det var den perfekte start på den udviklingsrejse, som afdelingen i Grindsted har begivet sig ud på. Messen tydeliggør, hvor vigtigt det lokale tilhørsforhold er. Noget som også kendetegner Davidsens måde at drive trælast på, forklarer Piratheepan Sivanyanam. Han fortsætter:

– Derfor har vi også besluttet, at håndværkermessen skal være en årlig begivenhed, ligesom vi selvfølgelig også vil fortsætte med at involvere os i det lokale foreningsliv såsom at støtte Grindsted GIF Håndbold, afslutter Piratheepan Sivanyanam.

Privat bor Piratheepan Sivanyanam med sin kone og to børn i Haderslev.

 

Om Davidsens Tømmerhandel A/S                                                                                                                                 

Davidsens Tømmerhandel er en 100 % familieejet handelsvirksomhed inden for trælast og byggemarked. Selskabet har i dag 22 forretninger i Danmark og en enkelt i Grønland. Davidsen har i mere end 75 år været en troværdig og seriøs samarbejdspartner for professionelle og storleverandør til private kunder. Davidsens Tømmerhandel har i dag ca. 850 medarbejdere. Den 23. august 2023 blev det annonceret, at den finske handelsvirksomhed, Kesko, har købt 90 procent af ejerandelen i Davidsen. Handlen afventer konkurrencemyndighedernes godkendelse.