WOW Park i Billund holder aften åbent

WOW ParkPR-Foto: WOW Park

Af Marianne Thorø

Som et nyt tiltag holder WOW PARK Billund aften åbent tre aftener i efterårsferien

Nemlig tirsdag, onsdag og torsdag kl. 17-20. Aftenåbningstiderne kommer ud over den sædvanlige åbningstid fra 10-17 alle dage.
– Vi synes, vore gæster skal have mulighed for at afprøve Skandinaviens højeste fritfalds-rutsjetårn, når det er mørkt, siger CEO Jacob Hindhede.
– Det er en mulighed for børnefamilierne at prøve noget helt nyt, når de har fri i efterårsferien. Vi er selvfølgelig også spændte på, hvor mange gæster, der lægger vejen forbi parken i aftentimerne, da det er helt nyt for os, men vi har lagt os i selen for at gøre det til en helt særlig oplevelse at besøge parken, når GIGANTEN er oplyst i flotte farver, og hele familien kan hygge sig omkring bålene med popcorn, snobrød og s’mores, siger Jacob Hindhede.