Efterårsferie i LEGO House med masser af oplevelser og Halloween-sjov

Byg LEGO monstre i Creative Lab, spot skræmmende LEGO minifigurer i World Explorer-området og få et skræmmende godt halloween-foto af familien på LEGO Square. Hele LEGO House er pyntet til Halloween med græskar, spøgelser og uhyrer fra 3. oktober til 5. november 2023 - PR-Foto: LEGO House/Niklas Kofoed

LEGO House er fyldt med Halloween-sjov og LEGO græskar, slip din indre monsterbygger løs, og byg uhyggelige LEGO væsner

 

Halloween i LEGO House

LEGO House og de 25 millioner LEGO klodser er altid et besøg værd, men i efterårsferien er der ekstra mange aktiviteter i huset.

Halloween er en tilbagevendende og populær efterårstradition i LEGO House. Der er (u)hyggeligt pyntet med LEGO græskar, store og små, i hele huset. World Explorer-området er blevet “halloween-ificeret”, og nu kan du spotte LEGO minifigurer i massevis af sjove og lidt uhyggelige situationer. I fotoautomaten på LEGO Square kan hele familien få taget et skræmmende Halloween-portræt og i husets Creativ Lab kan I slippe den indre monsterbygger løs og bygge uhyggelige, sjove, fjollede monstre uden den skræmmende tanke at løbe tør for LEGO klodser. Det foregår fra den 3. oktober til den 5. november 2023 skriver LEGO House i en pressemeddelelse.

 

Disney i LEGO House

I 100 år har Disney fortryllet verden med sit magiske univers. Det skal fejres, og LEGO Koncernen gør det i samarbejde med LEGO House i Billund. For at fejre Disney-jubilæet og lanceringen af det nye LEGO | Disney slot, har tre kvindelige kunstnere skabt fire kæmpemosaikker, udformet som slotsvinduer i LEGO klodser. Hver mosaik er bygget af 200.000 LEGO klodser og på de 4,5 meter høje mosaikker, kan du spotte elskede Disney-karakterer som Mickey Mouse, Askepot, Ariel, Tiana, Mirabel, Andersine And og Pixar’s Woody og Buzz Lightyear.

De fire mosaikker er samlet af fans og deres familier i London, Manchester, Paris og New York, men det er første gang, at de udstilles samlet, og det sker selvfølgelig i LEGO House.

Udstillingen løber frem til 29. oktober, så efterårsferien er ved at være sidste chance for at se den farverige udstilling. Der er gratis adgang til Disney-udstillingen.

Disneys 100-års jubilæum

Den nye særudstilling på LEGO Square når næsten op til loftet med sine 4,5 meter og cirka 880.000 LEGO klodser. Udstillingen er åben fra i dag og frem til 29. oktober 2023. Derefter rejser de fire mosaikker til Stockholm, hvor de skal udstilles på Festival of Play – foto: © LEGO House og LEGO Koncernen

15 LEGO fans udstiller

Siden LEGO House åbnede i 2017 i Billund, er LEGO fans, kendt i miljøet som AFOLs (red. Adult Fan of LEGO), blevet inviteret til at udstille deres imponerende LEGO værker i husets særlige Masterpiece Gallery.

I år har 15 LEGO fans fra 11 forskellige lande fået mulighed for at dele deres vilde LEGO værker med husets besøgende. De mange mesterværker har det tilfælles, at de ikke er bygget efter en LEGO byggevejledning – men ud af fri fantasi. 

Der er alt fra en brudekjole, man rent faktisk kan tage på, til selvprotrætter og byggerier, der er inspireret af Marvel, Disney og Harry Potter. Masterpiece Gallery i LEGO House er et rigtig godt sted at blive inspireret til selv at bygge uden anden vejledning end fantasien. Du kan se udstillingen frem til september 2024.

Yuansheng He fra Kina udstiller blandt andet et selvportræt, som han kalder ‘Building Myself Out of LEGO’. Ser man godt efter, er det faktisk Yansheng, der bygger en model af Yansheng, der bygger en model af Yansheng. Billede ©LEGO House