Høstmarked på Grindsted Landbrugsskole – se de mange billeder

Foto: René Lind Gammelmark

Høstmarked på Grindsted Landbrugsskole søndag den 15. oktober 2023, hvor der også var en konkurrence om de tre flotteste og kreativ udskårne græskar.

Der var mere end 10 lokale der havde boder med forskellige ting man kunne købe. Blandt andet insekthotel, planter, jylepynt, honning og meget meget mere.

 

Der ud over var der også en græskar konkurrence hvor man kunne udskære sit græskar, og deltage i konkurrencen om 1. 2. og 3. pladsen.

 

Det var Landbrugsskolens forstander Erik Friis Møller der skulle bedømme de udskårne græskar, og han fortalte at han ikke havde læst navne eller alderen på dem der har skåret de enkelte græskar ud, og han bedømmer ud fra kreativiteten og graden af uhygge og det præcise snit

Fra venstre: Erik Friis Møller , i midten Storm Thorsen  med 2. pladsen og til højre Valdemar Mikkelsen med 1. pladsen – Foto: Ida Skjødt Olesen – Grindsted Landbrugsskole

1. pladsen

Valdemar Mikkelsen der er 12 år gammel – han vandt et gavekort til Rema 1000
Der har været nogle andre materialer i anvendelse. Et meget glad, men også uhyggeligt græskar med hår på.

 

2. pladsen

Storm Thorsen og Jeanette – vandt gavekort til Vild Med Vin
Et stort og tungt græskar. Grov udskæring. Ørene er sat i med en kuglepind.

 

3. pladsen

Mathias, 1 år og 9 måneder gammel – vandt gavekort til Nygaard Is.
En lidt mindre udskæring. Det der er skåret fra, er blevet brugt på en kreativ måde. Et lille fint græskar. Da vinderen blev udtrukket var han desværre ikke til stede.

 

Børnene kunne også prøve at komme op og sidde i en af de traktorer skolen havde udstillet, ligesom der var mulighed for at komme tæt på dyrene. Der var nogle der var på pony-ridning i en af hallerne. 

Hos 4H kunne man bage en pandekage over åben ild eller riste skumfiduser.