Ugens Film uge 42/2023 i Grindsted Kino

Ugens FilmFoto: René Lind Gammelmark

Ugens Film Uge 42/2023 – filmene du kan se er Paw Patrol, Trolls3, After5:Everything, Tamilfilmen Leo, og Operation Napoleon

 

Paw Patrol – Spiller: 16. – 22. oktober

Familiefilmen ‘Paw Patrol 2’ er efterfølgeren til Paw Patrol: Filmen fra 2021, som var den første biograffilm om de modige hunde kendt fra tv-serien ‘Paw Patrol’.

Denne gang lander et magisk meteorstyrt i Adventure City, hvilket giver PAW Patrol-hvalpene superkræfter og forvandler dem til The Mighty Pups.  For holdets mindste medlem, Skye, er de nye kræfter en drøm, der er gået i opfyldelse.  Men hvalpenes ærkerival Humdinger har udtænkt en ny, skummel plan og flygter fra fængslet. Sammen med den gale, meteorbesatte videnskabskvinde Victoria Vance vil han nemlig stjæle superkræfterne og gøre sig selv til en superskurk.  Det er nu op til Mighty Pups at stoppe skurkene og redde Adventure City før det er for sent. Og Skye lærer, at selv den mindste hvalp kan gøre den største forskel.

Ugens Film

PR-Foto

Trolls 3 – Spiller: 16. – 22. oktober

Animationsfilmen ‘Trolls 3’ er den tredje film om de små trolde med det farverige hår. Efter to film fyldt med venskab, glimmer og en masse flirt er Poppy og Branch nu officielt, endelig, et par! Efterhånden som de lærer hinanden at kende, opdager Poppy, at Branch har en hemmelig fortid som medlem af hendes yndlings boyband – fænomenet BroZone – med de fire brødre: Floyd, John Dory, Spruce og Clay. BroZone gik – ligesom familien – i opløsning, da Branch stadig var en baby, og Branch har ikke set sine brødre siden.  Men da Branch bror Floyd bliver kidnappet på grund af sine musikalske talenter af et par skumle popstjerneskurke – Velvet og Veneer – må Branch and Poppy begive sig ud på en oplevelsesrig og følelsesladet mission for at genforene de andre brødre og redde Floyd fra en skæbne, der er endnu værre end popkulturel forglemmelse.

Ugens Film

PR-Foto

After Everything – the final chapter – Spiller: 16. -20. oktober

Ungdomsfilmen ‘After Evertything’ er den femte film i serien om den uskyldige Tessa og den mystiske Hardin, som begyndte med fanfiction-filmatiseringen After i 2019.

‘After Everything’ handler om Hardin, der kæmper med at få ordene til sin næste bog ned på papiret, da Tessa bliver ved med at spøge i hans tanker. Presset fra hans bogforlag og familie vokser, så Hardin beslutter sig for at opsøge en gammel ven i Portugal. Her møder vi for første gang Natalie. Hardin prøver at råde bod på sin komplicerede fortid med Natalie, men hans mørke side får ham i problemer med Natalies ven Sebastian. Hardin indser, at han stadig er knust over ikke at have Tessa i sit liv, men Tessa ønsker dog, at Hardin skal komme videre, som hun selv er. Det hele bliver en gang for alle sat på spidsen for Hardin og Tessa, i den sidste film i After-franchisen, hvor de endeligt må beslutte, om det er muligt at leve uden sin sjæleven og store kærlighed.

Ugens Film

PR-Foto

Tamilfilm  – Leo – Spiller: 21. oktober kl. 19.00

Leo er en kommende indisk tamilsproget action-thrillerfilm instrueret af Lokesh Kanagaraj og produceret af S. S. Lalit Kumar og Jagadish Palanisamy. Den har Vijay i hovedrollen som titelkarakteren sammen med Sanjay Dutt, Trisha, Arjun, Gautham Vasudev Menon, Mysskin, Mansoor Ali Khan og Priya Anand.

Ugens Film

PR-Foto

Operation Napoleon – Spiller: 22. oktober – fortsætter næste uge

Filmen ‘Operation Napoleon’ er baseret på bestselleren af Arnaldur Indriðason, der kan beskrives som Islands svar på Jussi Adler-Olsen.

Historien starter tilbage i tiden, da et Nazi-fly i krigens sidste dage under stort hemmelighedskræmmeri letter fra Berlin med en hemmelig last. På sin rute styrter det ned på Islands største gletsjer, Vatnajökull, hvor det først dukker op mange år senere. I Reykjavik modtager den unge advokat Kristín et forvirret opkald fra sin bror og en mystisk video, som viser ham tage selffies omkring et flyvrag, der bærer et hagekors, og indvendigt gemmer på flere frosne lig. Da noget utydeligt skrift indikerer en Operation Leon… Napoleon… en konspiration med forgreninger fra Island til Amerika med rødder i Nazi-Tyskland, bliver det begyndelsen på noget langt mere uhyrligt. Efterhånden som brikkerne falder på plads, bliver det et spørgsmål om liv eller død.

Ugens Film

PR-Foto

Comedy Night  – Onsdag den 25. oktober kl. 20.00

Vi får besøg af 2 – 3 upcoming knalddygtige standup’ere, de er nye navne på standup scenen. De kommer til Kulturhuset – Grindsted Kino for at vise deres talent. Det er lovende underholdning og grin for alle pengene, hvem ved om de er afløserne for Jan Gintberg, Rune Klan, Torben Chris m.v.

 

Ugens Film