Halloween i Sdr.Omme den 28. oktober fra kl. 17.00 til 19.30

Foto: René Lind Gammelmark

Halloween i Sdr. Omme den 28. oktober 2023 fra kl. 17.00 til 19.30

 

Mystisk Skattejagt og Uhyggelig Kodeknækning!

Hagrid har ved et uheld åbnet Mørkets kiste på Hogwarts, og nu er uhyrerne sluppet løs i Sønder Omme! Vi har brug for din hjælp til at finde dem og låse kisten igen, men der er en uhyggelig kode, der skal knækkes først. Tør du tage udfordringen op?

 

Sådan fungerer det:

Start eventyret i teltet foran kroen, hvor du vil modtage et skattekort.Brug det til at finde ud af, hvor uhyrerne gemmer sig. Nogle af de lokale butikker giver gratis spøgefuldt slik eller har en aktivitet, mens andre kun har ét bogstav i vinduet. Hvert sted gemmer på et vigtigt bogstav, som du skal samle. Tilsammen danner disse bogstaver en kode, der vil hjælpe med at lukke kisten. Men det er ikke så let – bogstaverne er i drillehumør!

 

Præmier:

Alle, der gennemfører skattejagten, kan deltage i konkurrencen om en fantastisk præmie. De første 200 børn, der fuldfører opgaven, vil modtage en særlig præmie som belønning for deres mod og dygtighed.

 

Forfriskninger:

For at holde din energi oppe under skattejagten, tilbyder vi gratis saftevand, te og kaffe foran kroen. Så kom og lad os sammen knække koden og besejre mørket!

 

Vi glæder os til at se dig, din familie og venner lørdag den 28. oktober 2023 fra kl. 17:00 til 19:30 i Sønder Omme. Vær klar til et uhyggeligt eventyr, du sent vil glemme!