LEGOLAND vil skabe verdens største LEGO byggede græskarmark til halloween med hjælp fra gæsterne

LEGO byggede græskarmarkPR-Foto: LEGOLAND

I en sjov og kreativ fejring af halloween inviterer LEGOLAND alle gæster til at deltage i opbygningen af verdens største LEGO byggede græskarmark.

Du finder marken i picnicområdet i Piratland i LEGOLAND gennem hele halloweenperioden.

LEGO byggede græskarmark

Foto: LEGOLAND

LEGOLAND håber, at efterårsferien især kan være med til at sætte endnu flere, unikke LEGO græskar på marken, som måske bliver verdens største.

Under Halloween er byggeoplevelsen LEGOLAND Gallery forvandlet til ”Pumpkin Gallery”, hvor gæsterne virkelig kan lade deres fantasi og kreativitet løbe løbsk ved at konstruere deres helt egne LEGO græskar. Hver dag under hele halloween vil gæsternes nybyggede LEGO græskar fra dagen løbende blive placeret på græskarmarken af skøre fugleskræmsler med deres græskar-trækvogn. På den store græskarmark vil gæsterne kunne nyde synet af hundrede-, måske tusindvis af fantastiske LEGO græskar i forskellige størrelser, farver og former – og måske kunne spotte deres eget LEGO græskar.

”Vi er meget begejstrede for at bringe denne idé til live og skabe noget så spektakulært som verdens største LEGO byggede græskarmark lige her i LEGOLAND. Vi glæder os til at se alle vores gæsters unikke græskar og opfodrer alle til at lægge vejen forbi Pumpkin Gallery under deres besøg i LEGOLAND”, siger Christina Østergaard, der er eventansvarlig i LEGOLAND i en pressemeddelelse.

LEGO byggede græskarmark

PR-Foto: LEGOLAND

(U)hyggelige aktiviteter i hele efterårsferien

Halloween i LEGOLAND byder også på mange andre (u)hyggelige aktiviteter for hele familien. Det helt nye monstershow V.I.M. Dance Party kan opleves hver dag i hele efterårsferien på den forvandlede Miniborg i Knights Kingdom. Her kan familien se frem til en ægte halloweenfest, hvor LEGOLAND karaktererne Lord Vampyre og Wolfguy står i spidsen for at lære alle børn at danse som vaskeægte monstre.

Derudover er Borgen i Knights Kingdom også forvandlet til aktiviteten Monsters’ Ball, hvor hele familien kan komme indenfor til fest og forbudte dansetrin. Her bliver man mødt af skræmmende halloweenvæsner og dansende monstre, og gæsterne kan se frem til en lille forskrækkelse eller to. Attraktionen Monsters’ Ball er anbefalet til børn fra fem år og op.

Udover disse aktiviteter inviterer LEGOLAND også på den skræmmende Brick or Treat rute gennem det monsterinvaderede LEGOLAND, hvor monstrene venter og er klar til at dele gyselige godter ud til søde monsterbørn

LEGO byggede græskarmark

PR-Foto: LEGOLAND

LEGO byggede græskarmark

PR-Foto: LEGOLAND