Stephanie fra Sdr.Omme er nyudannet Lægeeksamineret kosmetolog og Wellness Terapeut

Forrest fra venstre: Julie Brydsø Lassen Kallesøe, Viborg. Amelia Hentz, Ringkøbing. Karina Nielsen, Kjellerup. Bagerst fra venstre: Underviser Leika Damtoft. Stephanie Graugaard, Sønder Omme. Tina Kristensen, Nr. Nebel. Underviser Mikela Bay. Censor Tina Moesgaard fra Neovita Cosmetics. PR-Foto

Stephanie er netop blevet færdig med uddannelsen som kosmetolog og Wellness terapeut

Kosmetologerne har været gennem 1 års rejse med undervisning og oplæring i en lang række fagområder herunder dermatologi, kemi, make-up, kost og ernæring, massageteknikker, produktlære, lash lift, klinikdrift samt salg og service.

I praksis, har de nu færdig uddannede kosmetologer, arbejdet med ovenstående samt hudanalyser, ansigtsbehandlinger, retning og farvning af bryn, farvning af vipper, manicure og lakering samt hårfjerning med voks over hele kroppen på både mænd og kvinder.

Stephanie Graungaard har sin egen klinik “Velvære for dig” på Sdr.Omme Kro.  Hun har reception fredag den 27. oktober fra kl. 13 til 17, hvor der vil være gode tilbud, samt lidt til ganen og maven. Det foregår i behandlerrummet, op ad trapperne ved receptionen på Sdr.Omme Kro.