Egon Heering Nielsen fejrer den 27. oktober sit 40-års jubilæum i LEGOLAND

Egon Heering NielsenEgon Heering Nielsen - PR-Foto: LEGOLAND

Egon Heering Nielsens 40-årsjubilæum bliver fejret med en åben reception fredag den 27. oktober kl. 11.00 i Multihuset i konferencen på Hotel LEGOLAND.

 

For Egon Heering Nielsen begyndte LEGOLAND® rejsen tilbage i 1979.

Han blev efter 9. klasse blev ansat i restauranten ”Ombord” som det, man dengang kaldte for ”blå dreng”. Her bestod arbejdet i at hjælpe med at fylde drikkevarer op og sørge for, at restaurantens øvrige medarbejdere havde det, de skulle bruge.

Efter en kort periode, hvor Egon Heering Nielsen prøvede kræfter med andre brancher, vendte han i 1988 tilbage til LEGOLAND – denne gang som fast aktivitetsmedarbejder i den tidligere forlystelse Timber Ride og i Minibådene, som stadig findes i parken i dag. Her havde Egon sin daglige gang i 6 år, indtil LEGOLAND søgte en ny medarbejder til rengøring og vedligehold i Miniland – en stilling som han fik og stadig har den dag i dag.

 

Kender Miniland i LEGOLAND rigtig godt

Man kan på mange måder siger, at Egon Heering Nielsen kender Miniland i LEGOLAND lige så godt som sin egen bukselomme – og måske endda endnu bedre. Siden 1994 har Egon nemlig passet, rengjort og vedligeholdt områderne i og omkring Miniland og holdt de mange LEGO byggerier fri for snavs og blade, så de står klar til, at gæsterne kommer. Og når LEGOLAND lukker ned for sæsonen, deltager han i det store arbejde med at klargøre området til den kommende sæson.

 

En passioneret medarbejder

Det er tydeligt at mærke Egons passion og omhyggelighed omkring sit arbejde, og han lægger heller ikke skjul på, at han godt kan lide at have noget at give sig til – og helst hele tiden.

Spørger man Egon Heering Nielsen, hvad der er det bedste ved at arbejde i LEGOLAND, så er det den frihed og tillid, man bliver tildelt i sit arbejde. Desuden fremhæver han særligt også det gode sammenhold blandt kollegaerne og nogle af de udenlandsrejser, de i årenes løb har været på som noget af det, han værdsætter gennem sine 40 år i LEGOLAND.

 

Kommer fra Billund

Privat stammer Egon Heering Nielsen fra Billund, hvor han stadig bor i dag. Når han ikke er i gang med at rengøre og vedligeholde Miniland, har han gennem mere end 30 år nydt at køre motorcykel og lufter gerne sin Honda 1100 sammen med sin lillebror, der også kører motorcykel. Derudover sætter Egon pris på hverdagen og elsker en cykel- eller gåtur i det blå.

Egon Heering Nielsens 40-årsjubilæum bliver fejret med en åben reception fredag den 27. oktober kl. 11.00 i Multihuset i konferencen på Hotel LEGOLAND.