Hotel Hedemarken udvider med et hotel i Nykøbing på Mors

Hotel Hedemarken udviderKenneth Thomsen

Hotel Hedemarken  udvider med et hotel i Nykøbing på Mors, hotellets navn er Hotel Traneparken.

Da mulighederne ikke var der for at udvide i Grindsted valgte ejerne af Hotel Hedemarken, Jespersens Hotels ApS at se på hvilke andre muligheder der var.

Kenneth Thomsen der er hotelchef fortæller til Netavisen Grindsted at man havde kigget efter andre hoteller i  Jyllandsområdet, og man fandt et hotel i Nykøbing på Mors, der havde den rigtige beliggenhed, det rigtige antal værelser og muligheder blandt andet for at kunne udvide på et tidspunkt.

Bygningen tiltalte os og der er muligheder for at udvide. Nu skal vi lige lære området at kende, og vi forventer at Hotel Traneparken vil være i fuld drift fra 1. januar 2024.

 Der er 36 værelser og 2 selskabslokaler. Det er det vi starter op med, og når vi er kommet godt på plads, så må vi se hvilke muligheder der er for at udvikle på både restaurant, selskaber og værelser.

 

Ingen restaurant til at starte med

Til at starte med har vi ikke åbent i restauranten. Vi kender jo ikke området så godt, så derfor koncentrerer vi os for udlejning af værelserne og de to selskabslokaler. 

Når man holder selskab hos os, kan man vælge om man ønsker at leje lokalerne uden mad og betjening, eller om man ønsker den fulde pakke. Vi har allerede to selskaber der har lagt ordre inden vi er startet forklarer Kenneth Thomsen.  Den ene af de to selskaber er med den fulde pakke, mens den anden har de valgt kun at leje lokalerne.

Kenneth Thomsen er ansat som Hotelchef på begge hoteller, og skal være 2 dage om ugen i Nykøbing, og 3-5 dage i Grindsted. Hotel Hedemarken i Grindsted kører videre med den gode udvikling den har nu. Vi har rigtig godt gang i restaurantdelen, ligesom er tæt på fuldt booket i selskabslokalerne hver weekend. Udlejningen af værelser går også rigtig godt, så vi er rigtig godt tilfredse med udviklingen her i Grindsted.  Det er også dejligt at den lokale opbakning vi har på Hotel Hedemarken. Det vil vi fortsætte med at udvikle, ligesom vi vil støtte op om vores by.

 

Nytårsaften på Hotel Hedemarken

Som noget nyt vi prøve at holde Nytårsaften her på hotellet, hvor folk kan tilmelde sig vores arrangement, der starter med noget snacks og bobler til H.K.H. Dronning Magrethes nytårstale, hvorefter der er en 5-retters menu med tilhørende vine..  Menuen bliver også solgt ud af huset, så selvom man ikke vil holde nytårsaften på Hotellet skal man ikke snydes for muligheden for at købet noget godt mad. Nytårsaftenens arrangement slutter efter midnat, når vi har været udenfor for at se fyrværkeriet nede fra byen, med champagne og kransekage forklarer Kenneth Thomsen. Der bliver ikke noget med dans til den lyse morgen.

Hotel Hedemarken holder kun lukket de tre helligdage mellem jul og nytår. Derefter har vi åbent normalt forklarer Kenneth Thomsen.