HC Eichner spiller og underholder på Mødestedet nu på onsdag

MødestedetArkivfoto: René Lind Gammelmark

HC Eichner kommer onsdag den 25. oktober 2023 kl. 14.00 på Mødestedet i Grindsted hvor han vil underholde med et Syng-med arrangement.

Han startede sin karriere med at synge til forskellige amatør-melodigrandprix rund i Sønderjylland. For sine konfirmationspenge, købte han en guitar og begyndte at spille sammen med andre.

I 1982 fandt han sammen med en makker, og de to lavede Duoen Two Swingers, hvor HC Eichner spillede guitar. De to spillede til mange forskellige arrangementer rundt omkring i det sønderjyske frem til 1988.

Levede fuldtids af musikken

I 1988 begyndte HC Eichner at spille keyboard som solomusiker, ligesom han komponerede sange, tekster og kom på Dansktoppen. Han sagde derfor sit faste job op og levede af musikken frem til 2008.

HC Eichner kom igen på arbejdsmarkedet som sælger.

 

Syng med arrangementer

HC Eichner underholder med syng med arrangementer, for det har han haft stor succes med. Han spiller 2×45 minutter og medbringer sanghæfter med forskellige kendte sange.

Han bruger også sange fra sine CD’er som har har lavet 6 af i tidens løb, og nr. 6 udkom i 2021.

 

Det er Centerrådet på Mødestedet der arrangerer det, og Ester Mortensen fortæller at alle er velkomne. Kaffe og kage koster 40,- kr.

HC Eichner

HC Eichner – PR-Foto