Ugens Film Uge 43/2023 i Grindsted Kino

Ugens FilmFoto: René Lind Gammelmark

Ugens Film Uge 43/2023 i Grindsted Kino – Filmene du kan se er Operation Napoleon, Mordet i Venedig, Paw Patrol, Andre folks børn

 

Operation Napoleon – Spiller: 23. – 24. oktober

Filmen ‘Operation Napoleon’ er baseret på bestselleren af Arnaldur Indriðason, der kan beskrives som Islands svar på Jussi Adler-Olsen.

Historien starter tilbage i tiden, da et Nazi-fly i krigens sidste dage under stort hemmelighedskræmmeri letter fra Berlin med en hemmelig last. På sin rute styrter det ned på Islands største gletsjer, Vatnajökull, hvor det først dukker op mange år senere. I Reykjavik modtager den unge advokat Kristín et forvirret opkald fra sin bror og en mystisk video, som viser ham tage selffies omkring et flyvrag, der bærer et hagekors, og indvendigt gemmer på flere frosne lig. Da noget utydeligt skrift indikerer en Operation Leon… Napoleon… en konspiration med forgreninger fra Island til Amerika med rødder i Nazi-Tyskland, bliver det begyndelsen på noget langt mere uhyrligt. Efterhånden som brikkerne falder på plads, bliver det et spørgsmål om liv eller død.

Ugens Film

PR-Foto

Comedy Night . Onsdag den 25. oktober kl. 20.00

Vi får besøg af 2 – 3 upcoming knalddygtige standup’ere, de er nye navne

på standup scenen. De kommer til Kulturhuset – Grindsted Kino for at vise deres

talent. Det er lovende underholdning og grin for alle pengene, hvem ved om de er afløserne for Jan Gintberg, Rune Klan, Torben Chris m.v.

PR-Foto

Ingen forestilling den 26. oktober

 

Mordet i Venedig – Spiller: 27. – 28. oktober

I filmen ‘Mordet i Venedig’ vender mesterdetektiven Hercule Poirot tilbage for at opklare endnu et mysterie.

Handlingen udspiller sig denne gang i Venedig efter 2. verdenskrig, hvor en pensioneret Poirot pludselig befinder sig på et hjemsøgt palæ, hvor et mord finder sted.

Krimidramaet er, som sine to forgængere, baseret på en bog af Agatha Christie, og instrueret af Kenneth Branagh, der også for tredje gang kan ses i rollen som den kendte belgiske detektiv med det karakteristiske overskæg.

Som det også var tilfældet med Mordet på Orientekspressen og Døden på Nilen, har Branagh samlet et veloplagt hold af skuespiller til at gøre ham selskab på det store lærred.

På rollelisten finder man bl.a. Jamie Dornan og Jude Hill, der spillede hovedrollerne i Branaghs seneste film Belfast, der var inspireret af hans egen barndom og indbragte ham en Oscar for Bedste originale manuskript.

Ugens Film

PR-Foto

Paw Patrol . Spiller: 29. oktober

Familiefilmen ‘Paw Patrol 2’ er efterfølgeren til Paw Patrol: Filmen fra 2021, som var den første biograffilm om de modige hunde kendt fra tv-serien ‘Paw Patrol’.

Denne gang lander et magisk meteorstyrt i Adventure City, hvilket giver PAW Patrol-hvalpene superkræfter og forvandler dem til The Mighty Pups.  For holdets mindste medlem, Skye, er de nye kræfter en drøm, der er gået i opfyldelse.  Men hvalpenes ærkerival Humdinger har udtænkt en ny, skummel plan og flygter fra fængslet. Sammen med den gale, meteorbesatte videnskabskvinde Victoria Vance vil han nemlig stjæle superkræfterne og gøre sig selv til en superskurk.  Det er nu op til Mighty Pups at stoppe skurkene og redde Adventure City før det er for sent. Og Skye lærer, at selv den mindste hvalp kan gøre den største forskel.

Ugens Film

PR-Foto

Kirkebio – Andre folks børn  – Søndag den 29. oktober kl. 19.00

Den franske film ‘Andre folks børn’ et et drama om moderskab udenfor de traditionelle biologiske rammer.

Filmen handler om den barnløse lærer, Rachel, der møder den charmerende og fraskilte Ali. Hun forelsker sig i ham – og hans 5-årige datter Leila. Han deler forældremyndigheden med ekskonen, og deres nye måde at være familie på fremkalder en masse nye følelser hos Rachel. 

 

PR-Foto

 

 

 

Ugens Film