Erik G. Bundgaard fejrer 25-års jubilæum på IFF den 1. november

Erik BundgaardErik Bundgaard - Foto: Jette Seidenschnur

Erik G. Bundgaard kan fejre sit 25-års jubilæum på IFF i Grindsted onsdag den 1. november 2023.

Erik har alle år været tilknyttet lagerfunktionerne på IFF’s fabrik i Grindsted, dog i forskellige ansvarsroller og områder.

Den 1. november 1998 startede Erik på IFF’s Råstoflager som lagerforvalter. Efter 2 år skiftede han denne rolle ud og blev lagerchef for forsendelseslageret på IFF’s Færdigvarelager. Her slog han sine folder i 8 år frem til 2008.

Fra 1. juli 2008 overtog Erik ansvaret og ledelsen som Supervisor for IFF’s tekniske lager i Vedligeholdelsesafdelingen og har været her siden.

Erik er et aktiv for IFF i form af hans mange gode ideer og sin praktiske tilgang til, hvordan et lager fungerer optimalt. Bl.a. kan det nævnes, at Erik var med til at slå de første streger til, hvordan vores nuværende Råstoflager skulle indrettes for at få et funktionelt og effektivt lager.

Erik har ligeledes haft en stor rolle i at sammenlægge fabrikkens satellitlagre indeholdende tekniske komponenter til ét stort fælles lager, vores nuværende tekniske lager, hvor alle arbejdsoperationerne styres skarpt med stregkodesystemer, elektronisk lagerstyringssystem via SAP MM. Ud over at være vores specialist på SAP MM (vores elektroniske lagerstyringssystem) har Erik også en stor og bred kontakt til alle vores leverandører af tekniske komponenter og selvfølgelig også til alle lagerets mange interne og eksterne brugere.

 

Erik er en super god kollega og han bidrager til god trivsel blandt medarbejderne og kollegaer.

Han er altid hjælpsom, rummelig og venlig. Man får ofte en frisk og positiv bemærkning med på vejen. Man kan endda i dagligdagens kommunikation være så heldig at modtage mails fra Erik, der er skrevet som små digte.

 

I sin fritid er Erik også meget aktiv.

Han er vild med at lave en god handel, lige fra campingvogne og til en lille båd.

Erik bor på et dejligt landsted med sin kone Annegrethe, hvor der bl.a. hygges med heste og med familien, der består af 3 dejlige børn, svigerbørn og 3 børnebørn.

Dagen vil blive fejret onsdag den 1. november 2023 med reception kl. 09.30 i IFF’ s kantine.