Reception for lægeeksamineret kosmetolog og Wellness Terapeut Stephanie Graugaard

ReceptionStephanie Graugaaard - Privatfoto

Af Ole Filip Hansen

Fredag eftermiddag holdt Stephanie Graugaard reception i forbindelse med hendes uddannelse som lægeeksamineret kosmetolog og Wellness Terapeut.

Invitationerne til reception fredag den 27. oktober 2023 kl. 13-17 var udsendt til kunder, venner, familie og samarbejdspartnere til afholdelse på Sønder Omme Kro.

Anledningen var at Stephanie Graugaard er færdiguddannet som lægeeksamineret Kosmetolog og Wellness Terapeut. Stephanie fortæller at det har været en lang rejse med undervisning og oplæring i en lang række fagområder og det er lige før man falder bag over i rækken af faglige kvalifikationer indenfor dermatologi, kemi, make-up, kost og ernæring, massageteknikker, produktlære, lash lift, klinikdrift samt salg og service.

 

Stephanie giver udtryk for, at uddannelsen har været både spændende og et udfordrende år

 En del af den praktiske uddannelse har været på Viborg Helsepraktik og med stor støtte fra familien og ansatte har det været muligt, at udføre kvalificeret undervisning og behandlinger. Der er ingen tvivl om, at Stephanie er en lykkelig og glad person efter endt uddannelse.

 

Mange forskellige behandlinger

Listen med behandlinger er da også lang og fokusområderne er mange lige fra ansigtsbehandlinger og hudanalyser, ansigtsmassage, hovedbundsmassage, nakke/skulder massage. Der er ingen tvivl om, at man er i kærlige og kvalificerede hænder med stor omsorg. Så hvis du vil en tur i drømmeland og høre Sønder Omme bækken risle stille og sagte, så book en tid før det er for sent.

 

Behandlerrum 

På førstesalen på Sønder Omme Kro har Stephanie sine dejlige og lyse lokale og det er et behandlingsrum som er velindrettet med komfort og et væld af udstyr og apparater, så er du til en beroligende behandling med tempererede massagesten så er dette også en mulighed.

Når man nu står i det flotte lokale så er det naturligt, at tænke på forberedelserne til den næste fest eller bare velvære med hårfjerning med voks over hele kroppen for både mænd og kvinder eller måske retning og farvning af bryn, farvning af vipper, manicure og lakering.

Kundernes booking af velvære behandlinger af en lægeeksamineret kosmetolog og Wellness Terapeut er gjort nemt, idet bookningen kan foregå enten via Messenger, mail stephanie@sdr-omme-kro.dk og telefon 7534 1700.

 

Godt besøgt

Receptionen var godt besøgt af kunder både fra Sønder Omme by og Omegn samt kunder langvejs fra, hvilket også fremgik af et gavebord med lykønskninger af gaveæsker og farvestrålende blomsterbuketter. Der er ingen tvivl om, at det nye tilbud om velvære på Sønder Omme Kro er en fantastisk nyhed.

Vi kan kun give den lægeeksamineret kosmetolog og Wellness Terapeut Stephanie Graugaard et stort og kæmpe tillykke med uddannelsen.

 

Reception

Stephanie Graugaard – Foto: Privatfoto