Bethina Danielsen er ny chef for voksenstøtte i Billund Kommune

Bethina DanielsenBethina Danielsen - PR-Foto

Bethina Danielsen er pr. den 1. december ansat som ny chef for Voksenstøtte i Billund Kommune. Hun er særligt optaget af at sikre sammenhængende forløb for borgerne, der skal inviteres med til at planlægge den indsats, de har brug for.

 

Bethina Danielsen har 20 års kommunal ledererfaring og arbejder pt. som konstitueret arbejdsmarkedschef i Kolding Kommune.

Som ny chef for Voksenstøtte i Billund Kommune vil hun bidrage med viden og indsigt i kerneopgaven på seniorområdet. Hun har desuden stor erfaring i samarbejdet med både social- og sundhedsområdet samt beskæftigelsesområdet.

”Vi vil de kommende år opleve, at kravene til den vigtige velfærdsopgave og service, vi leverer til borgerne, ændrer sig. Jeg glæder mig derfor meget til at byde Bethina velkommen og ikke mindst til, at hun bringer sine erfaringer i spil, når vi på tværs af hele kommunen sammen skal løfte den vigtige samfundsopgave, der ligger på voksenområdet,” siger Thomas Foged, kommunaldirektør i Billund Kommune i en pressemeddelelse.

Bethina Danielsen er optaget af at sætte forskellige fagligheder i spil, og hun ser frem til at bidrage ledelsesmæssigt til både drift og udvikling af området, så kommunen fortsat leverer den bedst mulige service til borgene.  

”Jeg glæder mig til at komme med ombord på holdet i Billund Kommune. Sammen med de dygtige medarbejdere vil jeg stå i spidsen for at sikre rettidig velfærd til borgerne, så vi sikrer sammenhæng mellem de politiske mål og driften, så borgerne oplever en rød tråd i hverdagen. Jeg er nemlig optaget af at skabe løsninger på tværs af organisationen og sammen med både borgere, pårørende og civilsamfundet. Samtidig er det vigtigt for mig, at resultaterne bliver skabt på en faglig, professionel og ordentlig måde, siger Bethina Danielsen. 

Hun har tidligere været ansat som centerchef for Job og Fastholdelse i Kolding Kommune, hvor hun også har været afdelingschef for Beskæftigelses- og Integrationsafdelingen samt integrationschef. Derudover har Bethina Danielsen bl.a. været leder på seniorområdet i Esbjerg Kommune.