Musik i Gryden skruer på prisen

Musik i GrydenFoto: René Lind Gammelmark

For lige omkring en 500 krone-seddel kan du komme til næste års Musik i Gryden. Det kræver dog at du slår til i den allerførste salgsperiode, der skydes i gang 1. november kl. 19.

– Vi skyder billetsalget i gang med en super skarp pris på 495,- plus gebyr  på et yderst begrænset antal billetter her fra 1. november kl. 19 via musikigryden.dk og så står vi også klar til at sælge billetter på Julemessen i MAGION i Grindsted den 4. og 5. november, siger den nye mand i front for Musik i Grydens arrangørgruppe, Ronni Sebastian Lade Eriksen.

De, der køber billet på julemessen i den kommende weekend, er desuden med i lodtrækningen om 2 billetter til Musik i Gryden 2024, så der er et par at give væk til familie eller venner.

1.december stiger prisen til 595,- plus gebyr men her vil der kun blive sat 1000 billetter til salg. Til gengæld ligger musikprogrammet også fast der:

– Vi er ved at lægge sidste hånd på musikken og vi arbejder på nogen nye tiltag og ændringer på pladsen. Men lige nu kan vi ikke afsløre mere, siger Ronni Sebastian Lade Eriksen.

 

I kølvandet på 2023-udgaven af Musik i Gryden valgte arrangørerne at spørge ud i lokalbefolkningen, hvilke kunstnere de gerne så på scenen i Gryden:

– Der var mange ønsker og DYRE ønsker og det er altså noget, der giver udfordringer med at holde billetpriserne ned, som rigtig mange har ytret ønske om. Så det er en meget svær kombi, erkender Ronni Sebastian Lade Eriksen.

Siden det kom frem at han skulle være ny mand i spidsen for Musik i Gryden har diverse agenter og musikbookere kimet ham ned for at få lov at spille i Gryden i 2024.

– Jeg er overrasket over hvor mange rundt i lille Danmark, der kender Musik i Gryden og gerne vil hjælpe os igennem med Musik i Gryden 2024, efter et underskud i 2023. Så nu skal vi kigge frem mod 2024, som jo faktisk er vores 20-års jubilæumsfestival. Det hele startede tilbage i 2004 med en havefest som bare er vokset og vokset, og det er noget af den havefest fra de gode gamle dage, vi skal tilbage til, lyder det fra Ronni Sebastian Lade Eriksen.

Vi ses i Gryden den 3. august 2024.


Fakta om Musik i Gryden

Endags koncert arrangeret af fodbold, gymnastik og håndbold i Grindsted GIF. Et koncertudvalg står bag arrangementet på Grindsted Stadion (Gryden) og omkring 500 involverede frivillige ligger rigtig mange arbejdstimer for, gennem en god koncertoplevelse at tjene penge til ungdomsarbejdet i GGIF. Mange frivillige har været med i alle år. Der er plads til 4.500 gæster i Gryden, hvor der er gjort særdeles meget ud af forholdene, gode varierede madtilbud og fine toiletfaciliteter.