Protestmøde vedr. energipark langs Sortebjergvej i Morsbøl

Foto: René Lind Gammelmark

Torsdag den 2. november 2023 kl. 19.00 afholdes der protestmøde i Lynghallens Cafeteria om en energipark langs Sortebjergvej i Morsbøl

Den 11. oktober holdt Best Energy A/S et dialogmøde for specielt inviterede (de nærmeste naboer indenfor en radius af 1800 meter) med planer om en energipark langs Sortebjergvej i Morsbøl om opførelse af 4 stk. 180 meter høje kæmpevindmøller og 90 hektar solceller.

Du kan læse mere om energiparken på facebook under “Sortebjerge Energipark“.

 

En gruppe af bekymrede naboer m ener, at de informationer man fik oplyst på mødet bør komme ud til flere end blot dem der var inviteret til mødet.

Udover gener for de nærmeste naboer, gør flere forhold, at et eventuelt projekt vil komme tæt på, samt have mulige påvirkninger – også for beboere særligt i de sydlige og vestlige dele af Grindsted. Derfor afholdes der et protestmøde i Lynghallens Cafeterie, torsdag den 2. november 2023 kl.19.00 hvor alle er velkomne.

Mødet er for alle, uanset om du bor nord, syd, øst eller veste for det pågældende område, eller bare vil høre  mere om projektet.

Der kan købes kaffe og kage til 25,- kr. samt andre drikkevarer.

De bekymrede naboer skriver i en invitation, at de håber så mange som muligt vil deltage i mødet, og hjælpe med at stoppe projektet.