Grindsted Badmintonklub holder Vestjysk Bank cup i 9 haller

Foto: René Lind Gammelmark

Grindsted Badmintonklub afvikler i denne weekend 4. november Vestjysk Bank Cup i 9 haller rundt om i hele Billund Kommune, samt søndag i Hal 3 i MAGION.

Badminton stævnet er for U9 til U19 spillere og der er tilmeldt 381 spillere, hvilket er en fremgang på ca. 50 deltagere, som i løbet af weekenden skal afvikle 841 kampe inden vinderne er fundet i de enkelte rækker som strækker sig fra D-rækken til Mesterrækken.

Søndag spilles finalerne i U15 Mesterrækken i Hal 3 i MAGION, så er man til Julemesse så kig gerne ind i Hal 3 lørdag og søndag, der er fri entre.

Grindsted Badmintonklub ser igen frem til at afvikle Vestjysk Bank Cup for spillere, som kommer fra hele landet samt vise de faciliteter frem for dem og deres forældre, som vi har her i Billund Kommune.