Travbyen: Hjælp os med at navngive bydelens gader

Foto: Hugo Sørensen, Billund Photo

Når Travbyen i fremtiden står færdig, vil bydelens gadeskilte bære navne, som borgerne har været med til at finde på.

Som en del af den løbende borgerinddragelse i projektet inviteres alle nemlig til at komme med forslag til bydelens gader, veje og pladser fra i dag og frem til 15. november.

Billunds forhenværende travbane er i fuld gang med at blive udviklet til en ny bydel (Travbyen), og selvom de fleste af bydelens streger endnu kun er på papir, så mærkes det spirende liv i området allerede. De kommende uger er der endnu en aktivitet at finde på grunden, hvor alle kan komme forbi og give deres bud på navne til bydelens gader, veje og pladser.

Det er KIRKBI, der sammen med CoC Playful Minds står for aktiviteten, som har til formål at få input fra byens borgere.

Gaderne skal navngives i tråd med bydelens særlige kendetegn og der er hele fire kategorier at hente sine kreative ideer fra.

Til formålet er der opstillet en pavillon ved den gamle maskinhal i Travbyen, hvor alle kan komme forbi og dekorere et skilt med deres bedste forslag. Deler man sit billede på Instagram senest den 15. november, er man samtidig med i lodtrækningen om 3 gavekort à 1000 kr. til Billund Handelsforening og Grindsted Handel.

Bydelen udvikles i et tæt samarbejde mellem KIRKBI og Billund Kommune, men er samtidig noget alle i Billund inviteres med til at skabe – borgere, børn og unge, virksomheder, foreninger og organisationer. Der har løbende været inviteret til idéudvekslinger og dialog i forskellige formater – blandt andet gennem en visionsdag, møder, workshops, borgermøde og en åben idébank på hjemmesiden. Nu er turen kommet til gadenavne, hvor håbet er at modtage så mange kreative, finurlige og eventyrlige bud fra borgerne som muligt skriver KIRKBI i en pressemeddelelse.

Læs mere om deltagelse i lodtrækningen og den generelle udvikling på grunden på travbyen.dk eller på Travbyens Facebook og Instagram @travbyen.