Brødrene Lillelund fra Lillelund Julemuseum juler på julemessen i MAGION

Brødrene Lillelund juler på JulemessenFra venstre Bønny Lillelund, Johnny Hansen og til højre Brian Lillelund - Foto: René Lind Gammelmark

Brødrene Bønny og Brian Lillelund fra Lillelund Julemuseum ved Brørup har til årets julemesse i MAGION

De to 38-årige enæggede tvillinger har en stand på julemessen. Derud over har de også har lavet en udstilling for Hr.P og City Restaurant på Julemessen. De har også dekoreret Café området og scenen i Hal 1+2.

Foto: René Lind Gammelmark

Brødrene Lillelund juler på Julemessen

Brian og Bønny Lillelund – Foto: René Lind Gammelmark

BønnyLillelund har dekoreret HR. P’s udstilling på Julemessen. – Foto: René Lind Gammelmark

Brødrene Lillelund juler på Julemessen

Bønny Lillelund har dekoreret City Restaurants udstilling på Julemessen – Foto: René Lind Gammelmark

De to brødre er blandt andet kendt fra TV2’s udsendeler om julebrødrene.

Det er dog ikke første gang de to brødre laver udstillinger og dekoreringer, men det er første gang de har været her i Grindsted.

Da Netavisen Grindsteds redaktør fredag først på aftenen var i MAGION for at tale med brødrene, fortalte Bønny at han havde haft sommerfugle i maven, og nærmest ikke kunne sove fra torsdag til fredag fordi han skulle over og lave stand og pynte op i MAGION.  Torsdag startede de to brødre med at gøre standen klar, og hele fredag har Bønny gået og pyntet op – mens Brian har passet brødrenes julemuseum i Brørup, hvor sæsonen netop er startet.

 

Johnny spurgte os om ikke vi ville på Julemessen i Grindsted

Johnny Hansen inviterede os til at udsmykke lidt, og promovere Julemessen i Grindsted. Vi var ikke i tvivl om at vi skulle sige ja til Johnny. Der er efterhånden ikke ret mange julemesser tilbage.  I vores barndom kom vi ofte på julemesserne, tit i Bramming og Esbjerg forklarer brødrene. Det har givet os rigtig mange gode minder.

Vi vidste ikke der var en julemesse i Grindsted, og vi er meget spændte på hvor meget vi får solgt fra vores stand hvor vi sælger forskellige juleting. Der har været en fantastisk stemning  her ovre mens vi har stillet op. Folk har været så positive. Jeg har gået og hyggesnakket med de andre udstillere forklarer Bønny, der tilføjer at det har været helt fantastisk og folk har været søde.

Der har også være god respons på at vi har været i TV forklarer Bønny.

Brødrene Lillelund juler på Julemessen

Fra venstre Bønny Lillelund, Johnny Hansen og til højre Brian Lillelund – Foto: René Lind Gammelmark

Bønny har lavet en udstilling for City Restaurant og for Hr.P.

Bønny og Brian var torsdag inde hos City Restaurant hvor de spiste, for det er rart lige at have fornemmet stemningen hos dem inden jeg skulle lave en udstilling. Maden var i øvrigt fantastisk, og det var en rigtig flot restaurant forklarer Bønny.

Vi har også været forbi Hr. P – men det er mere Brians tøjstil mener Bønny, for Brian er mere konservativ med hensyn farver og look, med klassiske farver.

 

En miniudgave af julebutikken 

På vores stand, har vi forsøgt at lave en miniudgave af vores julebutik, med masser af stemning. Her sælger vi forskellige pakker. Den mekaniske nisse der er på standen plejer at være i vores julebutik.  Brian har taget 24 af de 600 julekalendere med. Lørdag er det Brian der er på Julemessen mens Bønny passer museet, og søndag skifter de så det er Bønny der på julemessen mens Brian passer museet. Begge dage har vi også en trædrejer, Iben med på vores stand fortæller brødrene.

Brødrene Lillelund juler på Julemessen

Kan godt lidt stemningen i midtbyen

Vi har også været nede i midtbyen hvor vi har været inde i forskellige butikker, og man kan tydeligt mærke at de gerne vil kunderne – de er så søde og imødekommende. Jeg har næsten ikke kunnet sove af spænding, gået frem og tilbage på værkstedet. Jeg har glædet mig helt vildt til at skulle her over og lave udstilling og har aldrig haft det sådan før et julemarked. Jeg har følt mig hjemme, og hvis vi ikke skulle bo i Brørup, ville Grindsted være et sted jeg godt kunne tænke mig at bo fortæller Bønny.

Brødrene Lillelund juler på Julemessen

Bønny Lillelund – Foto: René Lind Gammelmark

Julemessen i MAGION holder åbent lørdag fra kl. 10 til 17 – og søndag fra kl. 10 til 16, hvor de mere en 60 udstillere er klar med masser af inspiration og tilbud til hele familien. Du kan også møde julemanden, og drillenissen Spilop. Søndag er folkene bag Grindsted Revyen også på messen.

Foto: René Lind Gammelmark