GuldBager-kæden fejrer 35-års jubilæum

Bagermester Jørgen Fuglsang - Foto: René Lind Gammelmark

GuldBager-kæden fejrer 35 års jubilæum over hele landet.

I Grindsted er det bagermester Jørgen Fulgsang der er den lokale GuldBager og hos ham bliver kædens jubilæum også fejret med masser af gode tilbud.

I weekenden bliver der uddelt en reklamefolder til kunderne, hvor de kan se de mange gode tilbud.

Jørgen Fuglsang har været selvstændig bager 43 år, og startede den 30. september 1980 i Superland i Centrum. Inden da var han bagersvend i maksimalt 2 år, blandt andet i bageriet ved Superland på Fælledvej.

Da vi startede op, startede vi som supermarkedsbager, hvor vi bagte til butikken vi var i, og til Superland på Fælledvej og Superland i Sdr.Omme. Bageriet i Superland på Fælledvej blev nemlig lukket og i lokalerne blev der lavet en “Drug-Store” – en butik der havde åbent længere tid – en slags døgnkiosk forklarer Jørgen Fuglsang.

I 1986 købte Jørgen Fulgsang bageriet i Tingparken. I mellemtiden var Superland i Centrum blevet solgt til Brødrene Droob fra Esbjerg, så det var lidt usikkert om vi kunne få forlænget lejekontrakten på bageriet dernede, og derfor kiggede vi efter hvilke andre muligheder der var i Grindsted. Vi kørte med de to bagerier sideløbende i nogle år, indtil omkring 1990-1991, hvor vi solgte det i Centrum fra.

I nogle år var vi med i KonditorBager, men det passede ikke helt ind til os længere fortæller Jørgen Fuglsang. Vi kørte så nogle år som Fuglsangs Conditori, indtil vi blev overbeviste om at det var en god idé at komme med i GuldBager kæden, det er nok omkring år 2000 mener Jørgen Fuglsang.

At være med i en kæde betyder vi har idé udveksling med andre bagere, fælles markedsføring, indkøbsaftaler mv.

 

Vi markerer jubilæet ved at uddele en folder til kunderne hen over weekenden, i folderen er der forskellige tilbud der kører hen over ugen, og der bliver fortalt noget om GuldBageren i Grindsted fortæller Jørgen Fuglsang.