Årets Skulderklap 2023 skal uddeles i Vorbasse for 25. gang

Årets Skulderklap 2023Sidste år gik Årets Skulderklap i Vorbasse til Frihavnens Venner. Nu går jagten ind på en modtager af den 25. udgave af prisen, der hylder fællesskabet og frivilligheden - PR-Foto.

Kandidater til Årets Skulderklap 2023 kan indstilles frem til 27. november 2023.

Traditionen tro uddeler Sparekassen Kronjylland igen i år Årets Skulderklap til en person, der yder eller har ydet en særlig indsats for Vorbasse. Faktisk er det 25. gang, at det sker.

─ I Sparekassen Kronjylland er vi blevet ved med at uddele skulderklappet i alle de år, da vi ved, hvor vigtig de frivilliges indsats er for Vorbasse. De gør en kæmpe forskel, som vi ikke må tage for givet. Årets Skulderklap skal derfor minde os alle om at værdsætte de frivillige indsatser – store som små, lyder det fra H.C. Christensen, der er afdelingsdirektør i Sparekassen Kronjylland i Vorbasse.

Udover med skulderklappet at sætte fokus på fællesskabet og de lokale ildsjæle giver Sparekassen Kronjylland årets modtager en mindre udgave af skulpturen Spiren og en gavecheck på 5000 kroner.

 

Hvem skal modtage i år?

Enkeltpersoner eller foreninger kan nu indgive forslag til, hvem der skal modtage Årets Skulderklap i 2023. Du kan til og med mandag 27. november sende forslag med en kort begrundelse for indstillingen til hc@sparkron.dk eller aflevere dit forslag i Sparekassen Kronjyllands afdeling i Vorbasse.

Du kan for eksempel indstille foreningsledere, idrætsledere, spejderledere, institutions-medarbejdere, personer fra det private erhvervsliv eller en gruppe, som på særlig vis har arbejdet for lokalområdet.

Udvælgelsen foretages af et udvalg nedsat af Sparekassen, og uddelingen af Årets Skulderklap finder sted inden årets udgang.

Årets Skulderklap uddeles af Sparekassen Kronjylland sammen med borgerne i Vorbasse, der indstiller kandidater til prisen. Sparekassen er initiativtager til prisen, der er blevet uddelt siden 1998.

Sidste år gik Årets skulderklap til Frihavnens Venner for deres store arbejde med at skabe livsglæde og gode oplevelser for beboerne på Frihavnen skriver Sparekassen Kronjylland i en pressemeddelelse.