Rejseforedrag med globetrotter og medlem af eventyrernes klub: Jesper Grønkjær

Jesper GrønkjærJesper Grønkjær - PR-Foto

Som globetrotter og eventyrer har Jesper Grønkjær foretaget en lang række ekspeditioner, hvor han har levet hos befolkningsgrupper uendeligt fjernt fra det liv, vi kender.

 

Smilets Ambassadør

Igennem 20 år har Jesper Grønkjær underholdt danskerne med sine mange beretninger fra ekspeditioner til klodens fjerneste afkroge. Nu er han klar med et nyt foredrag og nye rørende livsfortællinger.

Jesper har gjort det til sin mission at drage ud til klodens fjerneste afkroge, for at vise at smilet er det sprog vi alle taler. Han mødes med mennesker fra alle samfundslag, der alle har det tilfælles, at de lever uendeligt fjernt fra det liv vi kender i Danmark. Han har besøgt indianere i Sydamerika, tibetanske munke i Himalaya, kannibaler på Ny Guinea, gangstere i Honduras og beduiner i Sahara. Han er nu optaget i ”Eventyrernes Klub” blandt nogle af de mest legendariske globetrotter.

 

I dette nye foredrag kommer tilhørerne med på så forskellige destinationer som det iskolde Grønland, stammefolk i Afrika, slumkvarter i Indien og New Yorks undergrundsmiljø.

 

Særlig er Jesper kendt for sit ophold blandt gangstere og massemordere i Latinamerika. Denne aften vil han følge op på flere af de mennesker fra livets skyggeside, som han har berørt i sine tidligere foredrag, bøger og tv-udsendelser.

 

Det hele er pakket ind som et rejseforedrag, men jo mere det folder sig ud, jo mere oplever publikum, at det ikke kun er en fortælling om at rejse ud i verden, men mere om at rejse ind i sig selv. Derind hvor man må tage livtag med sine fordomme om andre mennesker og det liv man selv lever. Der er både udsyn og indsigt – i en kombination af smukke fotos, unikke tv-klip og rørende livsfortællinger. Der er så mange budskaber, at hans ord og holdninger bliver hængende i tankerne længe efter.

Jesper ved hvad der sker, når man møder verden med smil, frem for med skepsis. Han bliver kaldt Smilets Ambassadør og når du har hørt hans foredrag, så vil du vide hvorfor.

Pris 125,- kr – Køb billetter på https://www.place2book.com/da/sw2/sales/m3kwsylqcs

 

Fakta om Rotary Danmark

 • Rotary er en international organisation med klubber og medlemmer over hele verden.
 • Disse klubber består af mænd og kvinder, der uanset nationalitet, race eller religion er forenede i ønsket om at tjene andre.
 • Ideen opstod hos en amerikansk sagfører ved navn Paul Harris og den første klub blev startet i Chicago i 1905.
 • I alt er der over 1,2 millioner medlemmer i 200lande fordelt på over 35.000 klubber.
 • I Danmark er der ca. 9.400 medlemmer i 270 klubber fordelt på 200 byer.
 • Over hele verden holder rotarianerne et ugentligt møde af et par timers varighed. På programmet kan stå brancheorienterede emner og andre emner af såvel lokal, national som af international karakter.
 • Rotarys motto Service Above Self oversættes i Danmark ved Tjen andre.
 • Ambitionen for Rotary Danmark er at være det mest attraktive erhvervsnetværk – bestående af engagerede mennesker, der vedkender sig et humanitært ansvar, såvel globalt som lokalt.

 

Fakta om Grindsted Rotary klub

 •     Klubben er et erhvervsnetværk
  ·     Klubben har 18 medlemmer
  ·       Klubben er stiftet i 1947
  ·       Klubben holder sine møder på Magion hver mandag kl. 18.00 – 19.30
  ·       Se kontaktpersoner og læs mere på https://www.rotary.dk/clubs/grindsted