Købmandsfamilien Junge fra Filskov er blevet kåret som årets fighter i SPAR Kæden

Fra venstre: Charlotte, Natalie og Peter Junge Arkivfoto: René Lind Gammelmark

Købmandsfamilien Junge fra Filskov løb med titlen som Årets Fighter i supermarkedskæden SPAR.

 

Den flittige familie, der har SPAR-butikken i Skolegade i Esbjerg, fik titlen ved SPAR-kædens årlige købmandskonference på Vingsted Hotel og Konferencecenter tirsdag aften.

Her var i omegnen af 500 deltagere var samlet for blandt andet at se ind i et spændende 2024, men også for at hylde de købmænd, som havde fortjent noget ekstra.

Charlotte og Peter Junge har ved siden af SPAR i Skolegade også SPAR på Fanø og Min Købmand i Filskov.

 

Familien blev årets fighter med denne begrundelse:

 

“SPAR Skolegade har haft en hård start siden åbningen. Familien er dog altid åbne for nye initiativer, og har fået optimeret indretningen og sortimentet til lokalområdet. Alt dette ved siden af at skulle drifte deres andre to butikker. Med blod, sved og tårer, er butikken i markant forbedring på alle parametre. Familien har en tro på fremtiden, de giver ikke op og er i sandhed fightere.”

Her moddtager Natalie Junge (i midten ) Årets fighter pris – Foto: Dagrofa/Presse

Den dygtige og hårdtarbejdende købmandsfamilie der var repræsenteret af datteren Natalie der fik prisen overrakt af Esben Keller, der er kædedirektør for SPAR, Min Købmand og Let-Køb. Peter Junge fortæller at Natalie har rigtig stor del af æren for butikken i Esbjerg, for hun har knoklet i rigtig mange timer for at få butikken op at stå. Det skal hun have en kæmpe skulderklap for. 

Natalie har været med helt fra starten  – først i butikken i Filskov , dernæst i butikken i Esbjerg allerede inden den åbnede i oktober 2021.

Natalie har hele tiden ønsket at læse til Fysioterapeut, så det er hun nu i gang med, Selvom hun ikke længere er daglig leder af butikken på Skolegade er hun stadig en stor del af den daglige drift, idet hun har forholdsvis mange timer dernede i hendes fritid

Peter Junge fortæller at han og Charlotte meget gerne vil fremhæve at der jo er rigtig mange unge mennesker der er rigtig dygtige, og det er vigtigt at der også er fokus på dem, for det er dem vi skal have fremad.

De øvrige nominerede til prisen som Årets Fighter var købmand Jan Toldbod fra SPAR Gandrup og brødreparret Henrik og Thomas Børgesen, SPAR Skælskør.

 

SPAR-kæden rummer i dag 134 butikker. Nummer 135 åbner i slutningen af måneden i Rødovre ved København.

Købmandsfamilien Junge fra Filskov løb med titlen som Årets Fighter i supermakedskæden SPAR.

Natalie, Charlotte og Peter Junge ved butikken i Skolegade hvor de netop har fået at vide at de er nomineret til prisen – PR-Foto: Dagrofa

 

Læs også:

Købmandspar fra Filskov køber Spar butik på Fanø

 

Købmandspar fra Filskov køber Spar butik på Fanø