En aften med musik som omdrejningspunkt når Sisse Skovbakke kommer til Grindsted

Sisse SkovbakkeSisse Skovbakke - PR-Foto

Musikken vil være i centrum i Kirkehuset på torsdag, når lektor og kor-coach Sisse Skovbakke kommer til Grindsted.

Sisse Skovbakke kommer forbi Kirkehuset på torsdag den 16. november kl. 19.00. Denne aften vil hun fortælle om musikken og dens betydning.

”Jeg har hovedfag i musik fra Ålborg Universitet og har beskæftiget mig med fællessang og kor hele mit liv. Jeg har mange fine titler: cand.phil. i musik, lektor i musik på læreruddannelsen, højskolelærer, korleder og kor-coach – men i virkeligheden er jeg bare glad for sang og fællessang, og den danske sangskat er et enestående og livsbekræftende sted at boltre sig i. Højskolesangbogen er livsbeskrivende og kan bruges i næsten enhver sammenhæng, hvor vi trænger til at ytre os om det, vi finder vigtigst, så lad os åbne den igen og igen. Danskerne synger, og jeg kan godt lide at være sammen med syngende mennesker,” fortæller Sisse Skovbakke.

Alle er velkomne i Kirkehuset, Kirkegade 22 i Grindsted på torsdag kl. 19.00-21.00. Foredrag, kaffe og kage koster 40 kr.