Nicki Pedersen skal køre for GSK Liga i næste sæson

Chris Pedersen og Nicki Pedersen - Foto: Marianne Thorø

Af Marianne Thorø

Få måneder efter en af Danmarks speedway-veteraner, Nicki Pedersen, brød med Holsted Speedway Klub, har han nu fundet sin nye klub.

 

Valget er faldet på GSK Liga, hvor han har skrevet kontrakt for den kommende sæson:

– Det har jeg fordi der var positiv energi da de kontaktede mig og jeg synes klubben er interessant og spændende. Jeg har jo været her et par gange de sidste par år som udehold. Og jeg synes det er en fantastisk bane at køre på – der er altid god ræs. Og så har der været meget snak gennem tiden om at Grindsted havde man ikke rigtig lyst til at komme til, men nu har man set de senere år at der køres fantastisk god speedway herude, så det var en af grundene til at jeg gerne ville køre herude, siger Nicki Pedersen.


 

For GSKs vedkommende har det været en længere proces at nå dertil, hvor klubben kunne blive attraktiv nok for den erfarne kører:

– Der er ingen tvivl om at vi i Grindsted de sidste 2-3 år virkelig har arbejdet hårdt på at løfte klubben både ambitionerne og det sportslige. Og da vi havde en indledende dialog med Nicki omkring hans fremtid efter Holsted, så var det oplagt at han kunne komme til Grindsted, siger sportschef i GSK Liga, Chris Pedersen.

 

Kontrakten med Nicki Pedersen kan ifølge Chris Pedersen give rigtig meget på flere områder:

– Det er jo en super spændende kører at få ud og brandingmæssigt giver han rigtig meget både til Grindsted Speedway Klub, og til Grindsted by men også til Billund kommune, vurderer Chris Pedersen.