Ugens Film uge 47/2023 i Grindsted Kino

Ugens FilmFoto: René Lind Gammelmark

Ugens Film uge 47/2023 i Grindsted Kino er: The Hunger Games, There’s Something in the barn

 

The Hunger Games – Spiller: 20. -26.  november

‘The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes’ er en prequel til The Hunger Games-filmene, der bl.a. tæller med The Hunger Games i 2012, som blev fuldt op af The Hunger Games: Catching Fire i 2013.

Forhistorien er en filmatisering af Hunger Games-forfatteren Suzanne Collins’ bog af samme navn fra 2020.

Filmen følger den unge Coriolanus Snow, som er sidste håb for sin stolte og forhenværende velhavende familie, der i efterkrigstidens Capitol har lidt et hårdt fald. For at redde sit levebrød og familiens ære, tager Snow modvilligt mentorrollen for Lucy Gray Baird, som er en soner fra det fattige Distrikt 12.

Men da Lucy Grays charme fortryller Panems publikum, begynder Snow at øjne en mulighed for at ændre begge deres skæbner. Mens alt, hvad Snow har kæmpet og arbejdet for, hænger i en tynd tråd, bliver han forenet med Lucy Gray for at vende oddsende til deres fordel. Snow finder nu sig selv i en kamp om både det gode og det onde, som vil afsløre, om han i sidste ende vil blive en sangfugl eller en slange.

Ugens Film

PR-Foto

 

There’s Something in the barn – Spiller 26. november

Filmen ‘There’s Something in the Barn’ er en jule-gyser-komedie, der udspiller sig i en norsk landsby, hvor en typisk amerikansk familie har arvet et lille landsted.

Hvad familien ikke er klar over, er at landstedet også er hjem for en anden beboer: nissen, som bor i familiens nye lade.  Byens lokale advarer familien: En nisse skal behandles ordentligt, ellers får man en arrig og livsfarlig fjende på nakken – som er 130 cm høj, og har nissehue på. 

Heldigvis er der kun tre simple regler, som skal overholdes: Intet skarpt lys, ingen høje lyde, og vigtigst af alt – stil altid en skål risengrød frem til jul!  Den nyankomne familie indser dog hurtigt, at de ikke helt har styr på traditionerne, og inden længe er ikke kun julefreden, men også deres liv, i alvorlig fare…

Tilladt over 11 år

PR-Foto

 

Nyhed – Nyhed

Retro-bio den 7.  december kl. 19.00

Her viser vi filmen Martha, en rigtig klassiker. Kom og se filmen på det store lærred.

Kom udklædt som sømand eller andet der henviser til filmen, og vær med en konkurrencen om den bedst udklædte. Det vil samtidig give en god og hyggelig stemning.

Den danske folkekomedie ‘Martha’ er fra 1967 og er instrueret af Erik Balling med bl.a. Poul Reichhardt.

Filmen handler om besætningen på skibet Martha, men undervejs i en sejllads møder de den norske konkurrent Harald, som er et langt større og flottere skib. 

Kom udklædt som sømand eller andet der henviser til filmen, og vær med en konkurrencen om den bedst udklædte. Det vil samtidig give en god og hyggelig stemning.

PR-Foto

 

Ugens Film