Ditte Dangaard Christensen starter hos LE Fysioterapi

Ditte Dangaard Christensen starter hos LE FysioterapiDitte Dangaard Christensen og Liset Daniel Egsgaard - Foto: René Lind Gammelmark

Ditte Dangaard Christensen starter som fysioterapeut hos LE Fysioterapi to eftermiddage om ugen.

Til at starte med bliver det tirsdage fra kl. 16 til 18 og torsdage fra kl. 15 til 18. Første arbejdsdag er i dag torsdag den 30. november.

Ditte Dangaard Christensen starter hos LE Fysioterapi

Liset Daniel Egsgaard og Ditte Dangaard Christensen – Foto: René Lind Gammelmark

Ditte har været fysioterapeut siden 2002

Ditte bor i Stakroge og har talt med Liset i mange år om at lave et samarbejde – og nu er det så blevet til virkelighed.

Ditte Dangaard Christensen arbejder i Lægehuset Sdr.Omme som sekretær og fysioterapeut. Det er nogen andre måder at arbejde på i Lægehuset hvor jeg undersøger folk der skal have henvisning til undersøgelser eller fysioterapibehandlinger eller andet. 

Til at starte med er det 5 timer Ditte starter op med, men på sigt vil hun gerne op på 10 timer på de to dage. 

Ditte har selv haft egen klinik på sin hjemadresse i Stakroge, men den har hun lukket.

Ditte Dangaard Christensen starter hos LE Fysioterapi

Ditte Dangaard Christensen – Foto: René Lind Gammelmark

Manuel terapi

Ditte har tidligere arbejdet sammen med tidligere praktiserende læge, Susanne Kragelund i Vejle, der er uddannet i manuel terapi, har Ditte udbygget sine behandlingskompetencer indenfor arbejdet med bindevæg, triggerpunkter og dybdegående opsporing af årsager til smerter og behandling af disse.

Hun vil komme til at arbejde en hel del med manuel terapi i klinikken forklarer Ditte og Liset. Det er det manuelle Liset har brug for hjælp til.

Ditte har efteruddannet sig som lymfødembehandler, som er en behandlingsform der ofte bruges til symptomer efter f.eks. kræftoperationer. Hun har en master i rehabilitering, så hun er også veluddannet i neroroligske lidelser og har ligeledes stor erfaring i at arbejde med hjerneskadede patienter.

Ditte Dangaard Christensen starter hos LE Fysioterapi

Ditte Dangaard Christensen og Liset Daniel Egsgaard – Foto: René Lind Gammelmark

Vil have lidt mere tid til børn og mand

Der har været efterspørgsler på sene behandlingstider – dvs. de tider der ligger efter kl. 16 når folk har fri fra arbejde. Det giver samtidig også mig mulighed for at få lidt mere tid sammen med mine børn og min mand forklarer Liset, for jeg har nogle lange arbejdsdage nu. Både Ditte og Liset er enige om at det også bliver godt at få noget faglig fysioterapeutisk sparring. Vi glæder os begge til samarbejdet.

Liset Daniel Egsgaard – Foto: René Lind Gammelmark

Har allerede fået bookinger i kalenderen

Allerede før Ditte starter er der flere der har booket tid hos hende. Liset fortæller at nogle af dem der har booket er ikke nogen der har været i klinikken før, så det er dejligt at Ditte også har “patienter” med her over.