Julemanden tændte juletræet på Torvet i Grindsted

Julemanden tændte juletræet på TorvetFoto: René Lind Gammelmark

Fredag eftermiddag kl. 16.30 var der juletræstænding på Torvet i Grindsted

Børnene kaldte på julemanden, og da de havde kaldt på ham tre gange, kom han gående fra GrindSTEDET over på Torvet.  Det skulle så lige synges en julesang.  Herefter skulle juletræet tændes, men der var et problem, for der var noget galt med stjernen havde julemanden fået at vide. Heldigvis var der en liftbil fra Grindsted El- og Varmeværk på Torvet, og chaufføren her var så flink at han hejste Julemanden op til stjernen. Så kunne børnene hjælpe Julemanden med at tænde lyset, og det gjorde de ved at råbe.

På den måde blev lyset i juletræet tændt.

 

Klik på billederne i galleriet herunder for at se dem i stor størrelse