Årets skulderklap blev uddelt for 25. gang i Vorbasse

Årets SkulderklapDorte Madsen fik en tidlig julegave 6. december. Her fik hun i Vorbasse Fritidscenter overrakt Årets Skulderklap af H.C. Christensen, afdelingsdirektør i Sparekassen Kronjylland. Med prisen fulgte et diplom, en skulptur, blomster og 5.000 kroner- PR-Foto.

Den 6.december blev der uddelt en tidlig julegave i Vorbasse Fritidscenter. Det var nemlig tid til uddelingen af Årets Skulderklap for 25. gang

Prisen gik til Dorte Madsen for hendes store bidrag til foreningslivet i Vorbasse.

 

Foreningsarbejde og tilskudspuljer

Det var i år et lidt særligt skulderklap, der blev uddelt, da det skete for 25. år i træk. Sparekassen Kronjylland er stifter af prisen, og sparekassens afdelingsdirektør i Vorbasse gav Dorte Madsen et par ord med på vejen, da han overrakte hende den 25. udgave af prisen:

– Du er aktiv i flere foreningsbestyrelser og har været det i rigtig mange år. Du er med på så mange området og yder et kæmpestort stykke arbejde. Du har øje for at søge tilskudspuljer og er god til at holde styr på tingene. Du er sådan en, det er godt at have med i sin bestyrelse. Du tænker altid lokalt og er et forbillede for engagement og frivilligt arbejde i Vorbasse, lød det fra H. C. Christensen.

Med Årets Skulderklap ønsker Sparekassen Kronjylland sammen med borgerne i Vorbasse at hylde de frivilliges indsats.

– Vorbasse er afhængig af sådan nogle som Dorte. Vi har nemlig brug for personer, som vil arbejde for vores lille landsby, så den kan være velfungerende, intakt og levende – både nu og i fremtiden, fortæller H. C. Christensen.

Dorte Madsen er blandt andet aktiv i arbejdet omkring Vorbasse Marked og har i forskellige anledninger været med til at sikre tilskudsmidler til fornyelse og udvikling af både Vorbasse og flere af byens foreninger.  

Med tildelingen af Årets Skulderklap i Vorbasse fik Dorte blomster, en mini-udgave af skulpturen Spiren og en gavecheck på 5.000 kroner.