Conni Jespersen fejrer 40-års jubilæum i LEGO Koncernen

Conni JespersenConni Jespersen - PR-Foto: LEGO

Conni Jespersen der bor i Vandel, fejrer den 15. december 2023 sit 40-års jubilæum i LEGO Koncernen.

 

Conni blev i 1979 ansat som Piccoline i Produktudviklingen, hvor hun blev budt på forskellige opgaver.

Efter kort tid udenfor LEGO Koncernen vendte Conni tilbage, denne gang til pakkeriet og senere Sortimentspak. Her havde Conni mange kasketter på ligefra truckfører til kontrollør af kassekort og til planlægger. Rollen som planlægger blev en spændende og lærerig tid for Conni, hvor hun brugte sine evner til at sætte tingene i system, optimere pakkemønstre og koordinere med lageret. Conni var en ener på området, og hun udførte en stor rolle med oplæring af nye medarbejdere, da pakkeriet skulle overgå til afdelingen i Tjekkiet.

Conni blev herefter ansat i Shipping afdelingen og håndterede Claims.

Da denne afdeling lukkede, brugte Conni sit netværk og fik en mulighed indenfor Master Data området i Supply Chain Operations. Siden 2011 har Conni arbjedet som Master Data Analyst – her har hun ifølge hende selv fundet sit drømmejob. Conni varetager processen med frigivelse af nye materialer fra udvikling til produktion. Hun er et sandt opslagsværk indenfor håndtering af master data til støbte elementer, og er dermed involveret i flere nye initiativer, hvor hun bidrager med sin store viden.

Conni er en meget vellidt kollega, og der er altid helt styr på de leveringer, Conni har ansvaret for. Hun er meget loyal og samarbejdsvillig, og giver gerne kolleger en hjælpende hånd, hvilket der bliver sat stor pris på blandt hendes samarbejdspartnere.

Vi ønsker Conni stort tillykke med jubilæet