Rune Thorst fortsætter i Grindsted

Rune ThorstRune Thorst - Foto: René Lind Gammelmark

20-årige Rune Thorst der de sidste 2 sæsoner har været på kontrakt i Grindsted, fortsætter til 2024 sæsonen som U-21 kører!

Rune sluttede 2023-sæsonen rigtig fint af, hvor det b.la blev til 4+3 i Fjelsted og 3 point i semifinalen.

Sportschef Chris Pedersen udtaler:

Rune har et potentiale indenfor speedway, men har tidligere manglet erfaring og mandskabet rundt om sig. Dog ser Runes setup og planer for den kommende sæson rigtig positive ud, og vi er superglade for at Rune bliver i Grindsted udtaler Chris Pedersen, sportschef i GSK Liga.

 

Rune  Thorst udtaler:

Jeg er superglad for at forlænge med Grindsted til 2024-sæsonen, da Grindsted er en klub i udvikling og jeg har haft det supergodt i klubben de sidste to sæsoner jeg har været her indtil videre. Jeg håber på at udvikle mig med klubben, og tage det næste skridt op af rangstigen. Banen i Grindsted passer mig naturligt, og jeg ser frem til at kører på Grindsted Speedway Center.

I 2023 har jeg ikke kørt så meget i Danmark og jeg har været for svingene med mine resultater, men ser frem til at rette op på det i 2024.

Mit mål for den kommende er at slutte i top-3 til DM-U21 og køre mig ind som fast mand for Grindsted.