Ugens Film Uge 50/2023 i Grindsted Kino

Ugens FilmFoto: René Lind Gammelmark

Ugens Film uge 50/2023 i Grindsted Kino er: 

 

Synkefri – Spiller: 11. – 13. december, eftermiddagsforestilling tirsdag den 12. kl. 14.00

Den danske film ‘Synkefri’ et drama baseret på virkelige begivenheder, der fandt sted i Hirtshals i 1981, hvor ni mænd fra en fiskekutter og redningsbåd mistede livet i et voldsomt skibsforlis.

Da myndighederne placerer ansvaret for ulykken hos styrmanden på båden, sætter hans 17-årige søn Henrik, spillet af Smuk-skuespilleren Sylvester Byder, sig for at efterforske ulykkens egentlige årsag for at rense sin fars navn. I sin jagt på sandheden skal Henrik kæmpe mod byens fiskere, som frygter, at ulykken vil koste arbejdspladser, og mod myndighederne, der for alt i verden vil undgå en offentlig skandale. Alt imens truer sorgen med at splitte Henriks familie. 

Biografklub Danmark

Ugens Film

PR-Foto

Seniorbio – Anden akt – Spiller: 14. december kl. 15.00

Filmen ‘Anden akt’ er et svensk komedie-drama med Lena Olin og Rolf Lassgård. 

Livet som nyligt pensionist kunne være bedre for Eva. Hendes eksmand flytter ind på den anden side af gaden med sin nye kone, og Evas søn virker uforklarligt træt af sin mors forkælelse og vil have mere tid på egen hånd, uden hendes overbeskyttende hjælp. Hvad vil Eva gøre med hele tiden?  Eva har lige sagt sit job op på hospitalet. Men hun tager glad et bijob, da den excentriske teaterdiva Harald Skoog har brug for hjælp med genoptræning i sit eget hjem.  Det, der begynder som en katastrofe, vokser til varmt venskab, spirende livsglæde og til et håb om, at livet ikke er forbi. Faktisk er det måske ikke engang startet.

PR-Foto

Nattevagten 2 – Spiller: 14. – 17. december

Gyserfilmen ‘Nattevagten – dæmoner går i arv’ er et nyt kapitel i fortællingen, der begyndte i den populære danske begyndte i den populære danske film Nattevagten fra 1994.

Den unge medicinstuderende Emma beslutter sig for at finde ud af, hvad der skete i kælderen under Retsmedicinsk Institut for næsten 30 år siden, hvor hendes forældre Martin og Kalinka nær blev dræbt af den psykopatiske seriemorder Kommissær Wörmer.  Emma tager et studiejob som nattevagt samme sted og får iværksat et uautoriseret møde med Wörmer i hans isolationscelle på psykiatrisk adeling på Sct. Hans. 

Mødet vækker kommissæren fra en mangeårig komatilstand og sætter gang i et blodigt hævntogt mod alle dem, der i sin tid beseglede hans skæbne. Nu er det op til emma at finde sammenhængen og stoppe vanviddet…

Ugens Film

PR-Foto

Ønsket – Spiller: 16. december

Filmen ‘Ønsket’ er en episk animeret musical, der stiller spørgsmålet: “Hvordan blev ønskestjernen til, som så mange har kigget på og fortalt sine drømme til gennem tiden?”

Filmen finder sted i ønskernes rige Rosas. Her bliver vi præsenteret for den 17-årige Asha – en optimist med et skarpt sind, der bekymrer sig uendelig meget om sit samfund. I et øjebliks desperation beder Asha en lidenskabelig bøn til stjernerne, som besvares af en kosmisk kraft i form af en lille kugle af endeløs energi kaldet Star. Sammen må de stå over for farlige fjender for at redde hendes samfund og bevise, at når en modig persons vilje forbindes med stjernernes magi, kan der ske vidunderlige ting.

PR-Foto

 

Ugens Film